Hemlösa hunden blir räddad från livet på soptippen – 3 dagar senare gör hon något fantastiskt för sin hjälte

Det var för några år sedan som djurorganisationen Hope for paws fick in ett larmsamtal om en hund som verkligen behövde deras hjälp. En hund hade siktats på en soptipp, och det visade sig att hon levde där.

Hunden, som senare fick namnet Miley, var tilltufsad när djurräddarna kom till platsen. Mellan alla smutsiga kläder och slängda möbler hade hon hittat sin plats.

När djurräddarna kom till platsen kunde de genast, även från flera meters avstånd, konstatera att den stackars hunden led av djurskabb. Hon behövde både vård och kärlek – och det skulle hon snart få.

Foto: Youtube/Hope for paws

Enligt uppgift hade hunden levt på soptippen i flera månader. Men nu skulle hon äntligen få komma därifrån.

De vann hundens förtroende genom att ge henne lite mat. Sedan kunde de placera kopplet runt hennes hals. Allt för att kunna ta henne därifrån. De gav henne också en försiktig klapp på huvudet, och hon såg ut att tycka om det.

Foto: Youtube/Hope for paws

Hunden Miley sken verkligen upp när hon fick gå den korta promenaden till bilen. Det var nu hennes nya liv tog sin början.

I bilen färdades till veterinären där det gjordes en ordentlig kontroll. Det visade sig att hunden behövde bad och vård för alla sina sår i huden. Hon behövde både kärlek, vård och tid för att läka.

Och den tredje dagen hände det fantastiska – hennes räddare blev belönad med en puss!

Den kärleksfulla gesten fångades av kameran i klippet som går att se här nedan. Där får vi också följa Mileys hela resa hos veterinären där hon också träffar en ny kompis.

Så himla fint att se hur Miley blev räddad på ett varsamt sätt! Även om denna historia har några år på nacken, bevisar det hur viktigt det är att djurräddare finns och att de ger hundar som Miley en ny chans!

Dela gärna vidare inlägget för att hylla alla de djurvänner som räddar våra fyrfotade vänner!