Foto: Youtube/Animal Aid Unlimited

Hemlös hund släpar sig fram till hus innan hon kollapsar i smärta – då kommer en hjälpande hand

Alla hundar har inte samma tur här i livet. Fråga bara lilla Aisha som hade varit med om en okänd olycka och var så illa däran att hon kollapsade på gatan.

Varning för bilder som kan vara jobbiga att se på!

Aisha levde ett tufft liv som gatuhund. Det innebär en vardag fylld av svårigheter, som att hitta mat, befinna sig på trygga platser, samt förstås att få känna kärlek och tillit till en familj.

Vi har många gånger skrivit om den indiska djurorganisationen Animal Aid Unlimited som hjälper djur i nöd. Den här gången blev de larmade till ett bostadsområde.

Hon hade helt enkelt kollapsat utanför deras hus, och eftersom de inte såg att hunden hade något halsband visste de inte vad de skulle göra. Som tur var blev den här organisationen kontaktad och de kunde snabbt komma ut till platsen och hjälpa Aisha. Hennes vänstra framben var illa skadat, och hon kunde inte längre gå med såret. Det behövde förstås tas omhand och det skulle snart djurvännerna se till.

De böjde sig ned mot den sargade vovven, som viftade på sin svans. Hon verkade glad över att någon såg henne. Att någon ville sträcka ut en hjälpande hand. Att någon visade kärlek.

Foto: Animal Aid Unlimited/Youtube

Frambenet var illa uppskuret, och hur hon fått såret är oklart. Det var i alla fall en ruggig upplevelse för denna fyrfota vän.

Men hon hade inga inre skador såsom frakturer och kunde snabbt komma tillbaka efter att de lagt om såret och det fått läka.

Foto: Animal Aid Unlimited/Youtube

På djurhemmet fick hon mat och vatten. Det går att se tydligt att hon mår mycket bättre här!

Hon blev omhändertagen i sammanlagt två månader innan hennes sår läkt ordentligt och hon var sig själv igen.

Nu har hon fått komma till ett nytt hem, se efter själv i spelaren här nedan:

Den här stackars vovven hade verkligen tur som fick hjälp i tid. Tack och lov för alla dessa volontärer som jobbar för våra djurs rättigheter! Dela för att hylla dem alla!