Hemlös hund adopteras äntligen till ny familj – kan inte sluta le

Vissa människor påstår att djur inte kan le. Men de kunde inte har mer fel.

Fråga bara charmtrollet Meatball – en hund som ständigt tassar omkring med ett brett leende på läpparna sedan han blivit adopterad av en varm och kärleksfull familj.

Hunden Meatball bodde länge på ett djurhem i amerikanska Central Valley. Precis som de andra hundarna drömde han om att bli adopterad och få komma till ett nytt hem och en härlig familj – och en dag slog hans önskan in.

På djurhemmets hemsida hade Lisa Reilly sett en bild på Meatball. Eftersom han påminde Lisa så mycket om hennes tidigare hund, som gått bort tre månader tidigare, så ville hon gärna besöka Meatball på djurhemmet.

”Jag fick bara en känsla av att han var ’den rätta’”, säger Lisa Reilly till Petco.com.

Instagram/@loveabulllisa

Lisas magkänsla stämde – och det var kärlek vid första ögonkastet. Hon bestämde sig genast för att adoptera Meatball, som givetvis blev jätteglad.

Instagram/@loveabulllisa

Meatball anpassade sig snabbt till sitt nya liv. Han går numera omkring med ett ständigt leende på läpparna.

Instagram/@loveabulllisa

Och visst är kärleken ömsesidig!

”Du kan inte ha en dålig dag när han är i närheten. Jag utmanar vem som helst att försöka hålla sig från att le i närheten av honom”, säger Lisa Reilly till The Dodo.

Instagram/@loveabulllisa

Lämpligt nog är Meatball också extra förtjust i att bli fotograferad. På Lisas Instagram-konto kan man följa den charmiga hundens tillvaro – och han har snabbt blivit en internetkändis med nästan 50 000 följare.

Meatball är helt enkelt en riktig glädjespridare!

Instagram/@loveabulllisa

Dela gärna vidare så dina djurälskande vänner också får stifta bekantskap med den urgulliga hunden Meatball!