Hårlös hund hittas bunden vid staket – då inser husägarna direkt vad de måste göra

Det finns många olika häpnadsväckande livsöden här i världen.

Ett av dem tillhör en stackars hund som övergavs på ett sanslöst grymt sätt…

Men hennes tur skulle snart vända.

Det var en kall januarimorgon som Nichole fick ett sms från en vän – ett sms hon aldrig kommer att glömma.

I meddelandet så hade vännen skickat en bild på en stackars hårlös hund som satt bunden på staketet hemma på Nichole och hennes mans gård.

Snabbt rusade de ut ur huset för att undersöka saken vidare. Och mycket riktigt satt där en sorgsen hund, desperat efter hjälp.

Efter att ha fått in henne tog vi henne till veterinären för att få henne behandlad för sitt tillstånd”, skrev Nichole på Facebook. ”Hon hade 40 graders feber, skabb, ingen päls, maskar och sår över hela kroppen. Hon är en väldigt ung hund och hade blivit avlad några gånger.”

Beslutade sig för att adoptera hunden

De beslutade sig för att ge hunden namnet Princess. Paret var så förkrossade över den slitna hunden som uppenbarligen levt ett tufft liv…

Kort efter att de hittat Princess så tog de med henne till ett lokalt djurhem för att undersökas. Men redan då hade paret bestämt sig för att adoptera vovven, några dagar senare fick Princess komma tillbaka till sitt nya hem.

Kom snart in i familjen

Direkt när Princess fick komma hem till parets gård så började hon göra sig hemmastadd. Hennes nya matte och husse visste att hon hade en lång väg till att bli helt återställd från vad hon varit med om. Men det var helt ok, de var beredda att ge henne all tid som hon behövde.

Så småningom kom Princess att bli en självklar del av familjen och idag är hon en helt ny hund. Numera leker hon gärna med sina lurviga syskon och med sina nya föräldrar.

När hon satt den där dagen på staketet så hade hon aldrig kunnat ana att staketet tillhörde personer som var beredda att älska henne för evigt.

Vilken hjärtevärmande historia! Men man undrar vem som band fast henne den där dagen…

LÄS MER: