Här blir mannen attackerad i sitt hem – av en hel kull söta hundvalpar

Vanligtvis kan det vara läskigt när en person lossar sin hund från kopplet och den börjar springa rakt emot en.

Men när det handlar om hundvalpar kan jag knappt vänta på att den får springa mot mig i full fart med sitt livliga ansikte och söta ögon.

Den här mannen blev ”attackerad” i sitt eget hem av en hel kull valpar. Och jag kan inte annat än smälta när jag ser hur gulliga de är.

Det här paret i San Luis Obispo i Kalifornien fick se sin älskade hund föda 10 stycken små sötnosar till valpar.

Parets hund fick valpar

Till en början var det givetvis mycket jobb, för de skulle tas hand om och framför allt såg de till att mamman fick ha lugn och ro men finnas där om hon behövde hjälp,

Bildkälla: Youtube/Kim Wurster

Den första tiden i en valps liv går ut på att lära sig många saker. Paret fick se när valparna öppnade ögonen för första gången, hur de lärde sig att gå och hur de gosade med sin mamma.

När de väl blivit några veckor däremot, då var valparna som små energifyllda monster som älskade att spana in allting i sin omgivning. Och visst var det spännande!

Fulla av energi och glädje

En dag beslutade sig paret för att se hur valparna skulle reagera om alla släpptes ut ur sin lilla inhägnad på en och samma gång.

Bildkälla: Youtube/Kim Wurster

Mannen satte sig på andra sidan av den lilla grusvägen medan kvinnan tog bort staketet. Och när han ropade på dem var sötchocken ett faktum.

Sötchock: ”Attackerar” mannen

Valparna sprang i full fart mot honom och hoppade upp. De slickade honom i ansiktet och viftade så glatt på sina små svansar. Prata om att både valparna och mannen hade den bästa stunden i livet just där och då.

Se den urgulliga videon i spelaren nedan – och var beredd på en riktig sötchock.

Hundvalpar är bara för fantastiska! Nu önskar vi dessa små sötnosar all lycka till i livet.

Om du också tycker denna video var söt, dela gärna vidare artikeln till dina vänner för att sprida glädjen!