Grym husse slänger ut sin hund mitt i natten – det som händer sen är ofattbart

Då och då händer det att hundar hjärtlöst dumpas av sina ägare.

Det här är verkligen något som aldrig bör få hända, men gång på gång ser vi exempel på usla beteenden från människor.

För ett tag sedan fångade en övervakningskamera en oerhört tragisk händelse, som får det att kännas i magen…

På en övervakningsfilm som blivit viral utspelade sig en hemsk situation mellan en söt liten hund och dess ägare. Det hände dessutom på självaste julafton.

I klippet syns hur en bil stannar till längs med en gata. En man kliver ut, följd av en glad och livlig hund. Ur bilens bagage plockar mannen ut något som visar sig vara hundens säng. Sedan går han mot trottoaren.

Hunden hoppar omkring, full av livsglädje och anar inte vad sin husse har i åtanke. Men snart ska han bli varse om det…

Då passar mannen på…

Mannen tar av kopplet på hunden som sedan skuttar iväg en liten bit. Då gör mannen det oförlåtliga. När hunden inte ser passar han på att springa tillbaka till bilen och sätter sig i den. Hunden får se vad husse gör och springer genast efter, men det är lönlöst.

Desperat försöker det stackars fyrbenta djuret förstå vad det är som händer. Är det någon ny lek som husse hittat på?

Men det är ingen lek. Han släpper inte in hunden som står på bakbenen mot bilen och vill komma in. Det verkar som att mannen tvekar för en stund, bilen rör sig först inte. Men sedan så börjar han rulla iväg. Aldrig skulle de ses igen…

Kvarlämnad och ledsen blir hunden sittandes kvar på trottoaren.

Räddningen kom en timme senare

Efter en timme kommer en förbipasserande hjälte som tar honom till veterinären. Därefter skickades han till djurskyddsgruppen RSPCA som scannar hans chip. De får då reda på att han blott är två år gammal och redan bott med tre olika familjer. Ingen tycktes vilja ha honom.

Hunden Snoop
Foto: Facebook/Newsner djur

Men efter att han blivit omhändertagen så fick han komma till ett fosterhem. Här har han fått namnet Snoop och får alla den kärlek han förtjänar. Nu söker de efter ett permanent och kärleksfullt hem åt Snoop där han kan få leva i resten av sina dagar.

I spelaren nedan kan du se Snoops gripande historia.

Det är verkligen hemskt hur vissa människor beter sig mot djur. Men vi är glada att Snoop ändå tycks ha fått det bättre nu!

Blev du också berörd av Snoops historia? Dela gärna artikeln vidare på Facebook för att sprida berättelsen vidare.