Gråtande pitbull räddas från djurplågare – får en ny familj och kan inte sluta le

Sarah Sleime är en sann djurvän. Hon volontärarbetar åt den amerikanska organisationen Greater Charlotte SPCA och hjälper till att ta hand om hemlösa djur.

En dag när hon besökte ett av hundhemmen i området såg hon en pitbull sitt ensam i en av burarna. Det var något med den här hunden som fick hennes hjärta att slå extra hårt. Hundens sorgsna ögon vittnade om att hon varit med om något mycket hemskt.

När Sarah tittade närmare kunde hon faktiskt se att det rann en tår ner från hundens öga.

Även om hundar inte gråter på samma sätt som vi människor så var det tydligt att den här hunden var ledsen. Hennes ögon var sorgsna och hon tittade bara tomt framför sig.

Facebook/Sarah Jennings Sleime

Sarah kunde se att det var en tik som nyligen fått valpar. Hunden var dessutom överviktig och verkade vara i dåligt skick.

Hon fick veta av personalen att hunden, som kallades Cinnamon, dumpats på djurhemmet ensam, utan valparna. Förmodligen hade hon använts för avel och ägaren hade nu ingen nytta av henne längre.

Facebook/Sarah Jennings Sleime

Sarah började prata med Cinnamon och sa några tröstande ord. Under tiden rann en tår från hundens öga. När Sarah såg det kände hon att hon måste hjälpa den här hunden på något sätt. Så hon fick en idé.

Vädjade om hjälp

Hon tog upp sin mobiltelefon och filmade en 37 sekunder lång video på den sorgsna hunden. Sedan laddade hon upp klippet på sin Facebook med vädjan om hjälp.

Men hon kunde aldrig ana vilket genomslag videon skulle få. På bara en dag hade 700 000 människor sett klippet. Människor från hela världen hörde av sig och ville hjälpa Cinnamon.

En av dem var Meghan Shelton och hennes familj.

Facebook/Sarah Jennings Sleime

De kände Sarah sedan innan och Sarah visste att de skulle bli ett perfekt hem till Cinnamon. Några dagar senare fick hunden äntligen komma till sitt nya hem.

Förutom sina nya människor fick Cinnamon även en ny lillebror, hunden Blu.

Facebook/Sarah Jennings Sleime

För att hunden skulle bli deras på riktigt och kunna lägga allt det hemska bakom sig valde de även att ge henne ett nytt namn. Idag heter den sorgsna tiken som Sarah hittade på hundhemmet Rosie – men hon behöver aldrig vara sorgsen igen.

Här nedan kan du se den 37 sekunder långa filmen som blev Rosies räddning.

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fsarah.sleime%2Fvideos%2F10155121722115886%2F&show_text=0&width=267″ aspect_ratio=”9:16″ /]

Lycka till i ditt nya liv Rosie!

Dela gärna den här fina historien vidare om du också tycker att alla hundar förtjänar ett kärleksfullt hem!