Golden retriever häpnas när liten katt tar upp hela sängen – busiga reaktionen smälter nu hjärtan

Golden retriever häpnas när liten katt tar upp hela sängen – busiga reaktionen smälter nu hjärtan

Katter och hundar är ofta stereotypa som naturliga fiender – vilket framgår av vanliga uttryck som att man kämpar ”som katt och hund”.

Det är inte helt sant – många husdjursägare har både katter och hundar hemma och tycker att de är bästa vänner – men andra husdjur kan ha sina bråk.

Denna golden retriever och en liten kattunge hade en rolig och bedårande ”kamp” om en hundsäng, som fångades i en viral video med över 37 miljoner visningar.

Bailey är en golden retriever med en egen populär Youtube-kanal: hans videor har visats över 333 miljoner gånger på nätet och det är inte svårt att förstå varför.

I sin mest populära video får Bailey en överraskning: han hittar en liten kattunge i sin säng!

Foto: Youtube

Bailey är förvirrad, särskilt eftersom kattungen är så oberörd och vägrar att vika sig trots att den mycket större hunden försöker ta tillbaka sin säng.

Även om han aldrig blir för aggressiv mot kattungen, försöker han några gånger att lyfta och skaka sängen, i hopp om att katten ska kapitulera.

Foto: Youtube
Foto: Youtube

Trots alla hans ansträngningar är kattungen orädd och håller sängen för sig själv. Tydligen är den för mysig för att ge ifrån sig.

Bailey anstränger sig ytterligare för att skrämma iväg kattungen, men så småningom bestämmer han sig för att bara lägga sig i sängen själv – kanske finns det plats för båda trots allt?

Foto: Youtube

I slutet av videon delar Bailey och kattungen gärna utrymmet – och kattungen klättrar till och med ovanpå hunden för att gosa.

Foto: Youtube

Se den söta videon nedan:

Vilken rolig video! Katter och hundar kan kämpa som… katter och hundar, men i slutändan är de mysiga bästa vänner.

Dela gärna denna roliga video med någon som älskar djur!