Gigantisk hund träffar bebis för första gången – titta nu på hans reaktion när husse ställer ner henne!

Hundar är verkligen människans bästa vän.

De är heller inte alltför sällan också barnens bästa vän. Många är vi som kan berätta om de hundar vi växte upp med, och det speciella band som vi hade. En hund i familjen är något man aldrig glömmer, oavsett hur gammal man själv är.

Och alla vi hundägare vet förstås att man kan ”prata” med sin hund, vi kommunicerar helt enkelt på vårt eget sätt och förstår varandra. När en hund får träffa sin familj för första gången, ja då formas genast någonting väldigt speciellt.

Så också i det här fallet, där en Alaskan malamute får möta en liten, liten knodd för allra första gången! Videoklippet är så gulligt att jag tycker alla borde få se detta.

Foto: Rumble

Husse får först ett förväntansfullt välkomnande ute i hallen när vovven kommer ut och ska hälsa. De hinner knappt komma innanför dörren innan han inser att det här kommer bli en väldigt speciell dag. När han inser att husse har med sig en lillasyster till familjen så händer plötsligt någonting!

Foto: Rumble

Den stora och vänliga hunden måste bara släppa ut sin glädje när han börjar ”prata” med den lilla flickan. Ta en titt på klippet här nedanför och glöm inte att dela videon vidare till dina vänner på Facebook, så att de också får en lite bättre dag! ??

[arve url=”https://rumble.com/embed/v3agx0/” /]