Gamla hunden får egen julklapp, titta på reaktionen när han ser något röra sig där inne

Det sägs ofta att man måste vara snäll för att tomten ska komma med julklappar.

Om det är sant kan det definitivt appliceras på den gamla hunden Cash.

För tre år sedan förlorade han sin syster som gick bort. Men lagom till julen i år skulle han få en alldeles speciell julklapp – som ökade antalet ben i huset med fyra.

Hunden Cash verkar ha placerat sig högst upp på tomtens ”var snäll i år”-lista. Det behöver inte förklaras med mer än att han är en riktigt snäll och duktig hund.

Men vi backar bandet lite först. För tre år sedan gick Cash syster Rosie plötsligt bort och ända sedan dess har Cash varit ensam med matte och husse. Det verkar vara någonting tomten hade haft ett öga på.

Bildkälla: Youtube

Lagom till julafton skulle Cash få en alldeles speciell present. Han anade att någonting skulle hända, och innan husse kom in i huset stod han tålmodigt vid dörren och väntade.

När husse väl kom in med ett litet paket kunde Cash knappt bärga sig att lyfte på locket. Men när han väl gjorde det var han den lyckligaste hunden i världen.

Bildkälla: Youtube

Världens lyckligaste hund

Cash lyfte på locket och där i satt en liten hundvalp, Cash nya bästa kompis och familjemedlem.

Och den fina Golden-hundens reaktion är något av det sötaste jag har sett.

Bildkälla: Youtube

Cash kunde knappt förstå vad som hade hänt. Han började lukta på den lilla valpen som fortfarande försökte lokalisera sig. Med sina djupa ögon tittade han upp på matte och husse, kanske som om han sa ”är det här verkligen min?” eller ”tack så jättemycket”.

Bildkälla: Youtube

Han hoppade runt och var alldeles till sig. Äntligen hade Cash fått en ny bästa kompis som han skulle få lära allt han kunde. En kompis att vara nära och leka med – och framförallt en ny kärleksfull familjemedlem.

Se Cash underbara reaktion i spelare nedan:

Vilken fantastisk julklapp för snälla hunden Cash. Tryck på dela om du också blev glad av hans reaktion när han fick se hundvalpen.