Funktionsnedsatt hund kan inte leka med de andra – då tar ägaren ett avgörande beslut

Alla hundar har tyvärr inte samma förutsättningar i livet. Det kan handla om fysiska funktionsvariationer, eller att de helt enkelt inte har någon ägare som kan ta hand om dem.

I det här fallet ska vi titta närmare på en fyrfotad vän som inte riktigt har samma förutsättningar när det kommer till det fysiska, som alla andra. Men som i stället har en ägare som älskar honom massor.

Videoklippet på hunden som får hjälp att ta sig ut av husse har spridits på sociala medier de senaste dagarna, och det är inte svårt att förstå varför. Den kärleken som husse visar sin hund är inget annat än beundransvärt.

Anledningen? Det visar sig nämligen att hunden är funktionsnedsatt och inte kan gå själv utomhus. Hunden, som heter Canelo, får i stället hjälp av sin ägare. Klippet på hans kärleksfulla handling för hunden har redan fått över 40 000 gilla-markeringar via videoappen Tiktok där användaren Jooseline delat med sig av ögonblicket där hennes pappa tar med sig hunden ut på en promenad.

Hunden drabbad av bensjukdom

Hunden Canelo har hypertrofisk osteodystrofi, skriver sajten Paw my gosh, vilket en bensjukdom som oftast förekommer hos snabbväxande hundar.

Detta gör att han har svårt att leka med de andra hundarna.

Men det stoppade alltså inte hundägaren från att ändå försöka.

Och det går inte att ta miste på glädjen när hunden får komma ut i naturen, andas in den sköna luften och samtidigt leka med de andra fyrbenta vännerna.

Det är inte svårt att se hur mycket den här hunden älskar sin husse – precis som han älskar sin hund.

https://www.tiktok.com/@jooseline.0/video/6955554959630798086

Så underbart! Vi hoppas på det bästa för er alla. Dela gärna vidare inlägget för att sprida lite hundglädje.