Frusen pitbull i tårar när hon får ögonkontakt med djurvän – då förstår han hennes tragiska förflutna

Det finns inte mycket som gör mig mer ledsen än när oskyldiga djur far illa. Våra husdjur förtjänar vår kärlek – för de ger oss så mycket av sig själva tillbaka.

Den här historien handlar om en hund som bara ville ha ett kärleksfullt hem. Hon hittades bland en massa sopor. Det var en kall dag nu i december som den icke namngivna hunden hittades, enligt KDKA.

Hon var rädd, och mycket ledsen. Alldeles ensam stod hon där bland alla frusna sopor och blickade planlöst ut över landskapet – och hade ingen aning om vad hon skulle ta sig till. Förmodligen hade hon dumpats av sin förre ägare, och hon satt på en soptunna.

Pitbullen hittades av en djurvän som kontaktade polisen i Knoxville, Pittsburgh.

Foto: Youtube

Stackaren rusades till djursjukhuset där veterinärer fick kontrollera att hon var okej. Det visade sig att pitbullen bara är två år och ändå var vid ganska god vigör. Veterinärerna misstänkte att hon utnyttjats för uppfödning, enligt KDKA.

Vi vet inte mycket mer om hunden än så, men nu utreder polisen i alla fall fallet. Pitbullen har fått komma till ett djurhem där hon har det bra och får den vård hon behöver. Sedan ska hon förhoppningsvis få komma till ett nytt hem. Men först behöver personalen göra henne hemmastadd och få henne att känna sig trygg, så att hon är redo för adoption.

Det gör mig verkligen varm i hjärtat att höra att den här hundens liv kunde vändas till det bättre. Tack till er djurvänner som hjälper våra stackars fyrfota vänner som är utsatta!

Hjälp oss att hylla djurhjältarna genom att DELA inlägget vidare!

TV: Övergivna valpar på öde ö