Främmande hund dyker upp vid kvinnans dörr – inser vad den gör där och tar ett avgörande beslut

När en kvinna kom hem till huset såg hon något främmande på farstukvisten.

Två stora ögon mötte hennes blick och snart brast hennes hjärta av medlidande för stackaren.

När Leilani Slocumb precis hade släppt av sina barn i skolan och körde in på uppfarten till sitt hem såg hon något främmande

Men när hon gick fram till sin ytterdörr såg hon något främmande framför ytterdörren.

Någon låg uppkrupen på hennes veranda och väntade på henne.

”Herregud, din stackare,” sa Slocumb i en TikTok-video.

Den ihopkrupna lilla varelsen visade sig vara en mycket mager och rädd hund som bara väntade på att någon skulle öppna sitt hem för honom.

Leilani bestämde sig för att närma sig den lilla vovven, men han var rädd och sprang och gömde sig så fort hon kom nära.

När hon senare försökte med en bit mat, ändrade han sig. Han var väldigt hungrig och kunde inte motstå att få någonting i magen.

Leilani Slocumb
Foto: TikTok

Hunden fick namnet Bo

När valpen, som senare fick namnet Bo, hade blivit matad och fått lite tid på sig att komma till rätta, började han komma till ro hemma hos familjen Slocumbs.

Han fick ett välbehövligt bad och bokade sedan en tid till veterinären på en gång.

”Han har verkligen värmt upp för oss och mår bra”, skrev Slocumb på TikTok.

Väl hos veterinären hittade man ett chip på Bo, men när man fick tack på hans ägare förklarade dem att de gett bort honom för ett halvår sedan och inte längre hade något intresse av honom.

Bo fick flytta in

Men familjen Slocumb vägrade låta honom leva ett liv på gatan och sade till veterinären att de ville ta hand om honom och ge honom all vård och kärlek han behövde.

Förutom att Bo hade skabb och behövde antibiotika så mådde han bra och det verkade som att han började förstå att familjen han var hos nu verkligen älskade honom.

”Efter en lång dag åkte vi hem och Bo rullade sig i smutsen och var den lyckligaste han har varit sedan han var hos oss”, skrev Slocumb och tillade:

”Han vet att han är hemma nu.”

Här kan du se mer av vovvens resa.

Bo valde verkligen rätt hus. En eloge till människorna som tog hand om honom. Vi önskar Bo och hans nya familj allt gott.