Förkrossade hunden vägrar släppa mannens ben – hjärtskärande förklaringen får hela nätet att rasa

Hunden Clarence hittades ensam på en parkeringsplats.

Han hade blivit övergiven av sin familj. Men snart skulle livet förändras till det bättre för den stackars fyrfotade vännen.

Det var på en parkering i anslutning till stora matvaruhuset Walmart i USA som hunden hittades. Enligt djurhemmet Hounds in Pounds som larmades till platsen och tog hand om vovven, hade hans tidigare ägare hittats och dessutom erbjudits att komma och hämta sin hund. Men ägaren sa nej.

Det hjärtskärande beskedet fick medarbetarna på djurhemmet att uppröras.

”Den här hunden behandlades som den vore en prydnadssak på gräsmattan och slängdes sedan när de inte längre hade någon användning för honom. Han är söt, mild och så tacksam för att vara trygg hos oss”, skriver Hounds in Pounds på sin Facebook-sida.

Hunden hittades på parkeringsplats

Enligt djurhemmet är denna hund varm och ger kärlek till alla som befinner sig i hans närhet. Han tros vara omkring tre till fyra år gammal och uppskattar de små, enkla sakerna i livet.

”En promenad, att gosa, en godbit, och han älskar att sova vid dina fötter medan du arbetar. Clarence är en social fjäril och älskar att träffa nya människor!”, skriver djurhemmet.

Nu hoppas de att han ska få komma till en ny familj i USA.

Så länge får han stanna så länge han vill hos djurhemmet och hjältarna som arbetar där!

After being abandoned by his family at the Walmart parking lot and then again at the shelter when they refused to pick…

Posted by Hounds in Pounds, Inc on Thursday, December 30, 2021

Till sist vill djurhemmet skicka med en viktig påminnelse som riktar sig mot tidigare ägaren:

”Hundar är inga föremål. Hundar är inte för engångsbruk. Det du gjorde mot den här hunden är samvetslöst och du borde skämmas. Han är med oss ​​nu och vi kommer att se till att han aldrig har en dag av oro igen. Vi kommer att ge honom ett liv som de flesta människor drömmer om. Han har redan glömt bort dig, allt du är nu är ett dåligt minne”, skriver djurhemmet på sin Facebook-sida.

Efter att historien uppdagats har hundratals djurvänner hört av sig till Hounds for Pounds via sociala medier. Flera skriver att de är mycket upprörda över det som hänt.

”Oron i hans ansikte är hjärtskärande. Han vet ännu inte att ensamheten och rädslan ligger bakom honom nu. Tack för att ni räddade honom”, skriver en djurvän i en kommentar till Facebook-inlägget.

”Det borde vara lag på att folk som dessa blir förbjudna att äga djur i framtiden. Nolltolerans”, skriver en annan följare.

Adios Losers….To the owners of Clarence who never came to pick him up at the shelter. We saw your posts on the…

Posted by Hounds in Pounds, Inc on Wednesday, December 22, 2021

Vi hoppas att du får komma till ett kärleksfullt hem, Clarence! Dela gärna vidare inlägget om du också tycker alla hundar förtjänar kärlek.