Förkrossad husdjursägare sörjer sin döda hund – tittar upp bland molnen och ser något bekant

Våra husdjur är mer än bara djur – de är bästa vänner och familjemedlemmar… och när någon går bort är det en hjärtskärande upplevelse.

Många sörjande husdjursägare finner tröst i tanken att deras husdjur befinner sig någonstans där ovan.

Detta var fallet för en ung kvinna som fick ett meddelande från himlen från sin bortgångna hund.

Lucy Ledgeway, en 19-åring från York, England, var förkrossad när hennes älskade hund Sunny gick bort. Den 14-årige Jack Russell-terriern dog efter att ha drabbats av ett anfall.

Foto: Twitter/@LLedgeway

Efter Sunnys död sörjde Lucy och tog en biltur med sin pojkvän för att få lite luft och rensa huvudet.

De passerade en plats där hon brukade ta Sunny på promenader, och Lucy ville känna sin hunds närvaro på något sätt.

”Det var så konstigt. Jag tänkte för mig själv att jag ville se Sunny i himlen som ett tecken på att hon var okej”, säger hon till Daily Mail.

Men sedan tittade hon upp i molnen… och såg sin hunds ansikte. ”Jag grät, tittade upp i himlen och såg Sunny.”

Det är förstås upp till betraktaren att själv tolka denna vy, men för Lucy var det beviset hon behövde för att veta att hennes hund var på en bättre plats.

”Efter att ha sett Sunny i himlen kände jag en värme. Det var hennes sätt att berätta för oss att hon mår bra”, sa Lucy.

Hon tog ett foto av skyn, som blivit viralt efter att hon delade den på Twitter. Bilden har fått över 100 000 gilla-markeringar, där många hundälskare som uttrycker sin sympati… och några berättar till och med liknande historier om att de sett sina husdjur bland molnen:

https://twitter.com/XOXOJenny510/status/1274778448549076993

Har ni någon gång varit med om något liknande? Har ni sörjt ett husdjur någon gång? Skriv gärna en kommentar på vår Facebook-sida, och dela denna upplyftande historia!