Förkrossad hund lämnas tillbaks för att hon är ”för gosig” – då visar ett par vad äkta kärlek är

Många som har husdjur tycker att det absolut mysigaste som finns är att gosa upp sig i soffan eller sängen med sin pälskling.

Men det finns de som inte riktigt håller med.

I juni i år hittade hundcentret ”True & Faithful Pet Rescue” en äldre tik som vandrade runt ensam på gatorna i Miami, USA. Senare fick hon namnet Twinkle.

Vovven var både undernärd och i behov av vård, rapporterar The Dodo.

Var i akut behov av vård

Twinkle fick spendera några veckor hos veterinären, genomgå en operation och få i sig så mycket näring som möjligt.

”Hon gick upp i vikt, och vilken sötnos hon visade sig vara! Hon adopterades i början av september av en snäll familj, som verkade fantastiska,” har Lisa Letson som är grundare för hundstallet berättat för The Dodo.

Foto: Instagram/ @truefaithfulpetrescuemission

Men bara tre månader därpå mottog de ett mail från Twinkles nya familj som minst sagt är hjärteskärande.

Var för gosig av sig

Tydligen sökte Twinkle mycket uppmärksamhet under kvällarna, och ville gärna sova i sängen. Vilket hennes nya familj inte alls ville.

Istället valde de att lämna tillbaka henne.

”Twinkle var bortom sig av sorg och förvirring,” säger Madison Mulvihill som arbetar på hundstallet, till The Dodo. ”Jag kommer ihåg att jag gick in till det stora rummet och såg henne sitta i hörnet av en hundkorg, helt avstängd och hon skakade av rädsla. Hon såg på en med sån förvirring i ögonen och smärta i hjärtat. Hennes ägare räckte henne över stängslet när de lämnade tillbaka henne. Hon fortsatte titta på det där stängslet, och det är svårt för vi kan inte förklara varför någon skulle göra så mot henne.”

Foto: TikTok/ @trueandfaithful

Ägarna ansåg helt enkelt att Twinkle var för gosig och kelig av sig.

”Hon är en riktig kelgris”

Personalen på hundstallet har förklarat för The Dodo att de var helt förkrossade för hennes skull.

”Twinkle är inte bara bedårande, hon har också en stor personlighet trots att hon bara väger 1.5 kg,” har Madison sagt till sajten. ”Hon älskar uppmärksamhet och är inte rädd för att gå fram till en när hon vill ha kärlek. Hon är så glad och har det gulligaste skutten när hon går genom gräset på ranchen. Hon är en riktig kelgris, tränad för att gå i koppel, och kommer bra överens med andra hundar.”

Blev viral på TikTok

”True & Faithful Pet Rescue” valde att dela Twinkles historia på TikTok. Innan de visste ordet av det hade hundratusentals människor reagerat på hennes historia.

@trueandfaithful

Poor Twinkle💔Twinkle is in Venice Fl, is potty trained, fully vetted. MUST be allowed to sleep in bed!! She is a sweet as a button but sometimes will squeak when you pick her up. Email/dm us for the adoption application ❤️‍🩹 #chihuahua #mix #adoptme #rescuedog

♬ Young – Vacations

Videon fick över 300 000 visningar och hundstallet fick in tusentals mail från människor som ville adoptera den seniora vovven.

Tillslut blev det ett par från South Carolina som blev hennes nya husse och matte.

Visade vad äkta kärlek är

Efter en lång bilresa fick de äntligen träffa sin nya familjemedlem.

Foto: TikTok/ @trueandfaithful

”Hennes nya familj har sex andra hundar och en enorm dubbelsäng med mycket utrymme där hon kan ligga och sova om nätterna,” berättar Madison för The Dodo. ”Den här äldre hunden kommer leva resten av livet väl medveten om vad äkta kärlek är.”

Här kan du se hur glad både hon och familjen var över att ha funnit varandra:

Vi är så glada att Twinkle äntligen hittade hem till sist!