Flyttlåda hittas övergiven i park – när man närmar sig gör han en fasansfull upptäckt

Hundarna hittas i en park – övergivna i en flyttlåda.

Alla hundar får inte samma självklara start i livet. Tyvärr finns många som inte alls får den trygghet och kärlek som alla vovvar förtjänar.

Djurhjältarna i organisationen Love Furry Friends uppger att de fick ett telefonsamtal från en man som gjort en mycket besynnerlig upptäckt förra året. Han hade vandrat i en park och plötsligt fick han syn på en kartong. Han blev nyfiken och skulle snart bli medveten om att någonting rörde sig inuti kartongen.

Han klev ännu lite närmare – och fick till sin stora förvåning se att där fanns flera hundvalpar inne i lådan. De hade förmodligen blivit övergivna av sin tidigare ägare, och mannen bestämde sig för att omedelbart ringa till djurskyddet. Därefter väntade han på dem i uppemot en timme innan de kom till platsen.

Hundarna räddas – får komma till nytt hem

Djurskyddet tog sedan med sig hundvalparna till en veterinär där det kunde konstateras att de små fyrbenta vännerna var omkring tre veckor gamla vid tillfället. Varannan till var tredje timme behövde de bli matade med varm mjölk.

Till slut – efter att ha fått den vård de behövde – fick hundvalparna komma till ett nytt kärleksfullt hem. Hundarna fick namnen Gerda och Totoshka, och i klippet nedan kan vi se hur det gick för dem efter att de blivit upphittade!

Så underbart! Dela gärna vidare inlägget för att hylla alla de djurvänner som hjälper våra fyrfotade vänner.