Foto: Rumble

Fläckiga hundens glädjedans när han inser att han äntligen ska bli adopterad – lämnar ingen oberörd

Alla hundar får inte en lika bra start här i livet.
Då är det tur att det finns djurvänner som kan leda dem rätt.

Hunden Dreadlock var en sådan fyrfotad vän. Han levde vid ett djurhem vid namn The Soi Dog Foundation som tar hand om hemlösa husdjur i Thailand.

Dreadlock var vid det här skedet tio år gammal, och således van vid att inte ha någon husse eller matte. Han verkade också trivas bra på djurhemmet där han bott i fyra år.

”Han kom hit med fruktansvärda hudproblem och en smutsig, matt päls, därav hans namn”, skriver djurhemmet i en förklaring till videoklippet.

Den här fina hunden beskrevs annars som en lugn och snäll vovve, som inte blev alltför upphetsad i onödan.

Men en vacker dag kunde han inte hålla all glädje inom sig längre.

Han fick nämligen höra av personalen på djurhemmet att han skulle bli adopterad – och då svarade han med en ordentlig glädjedans!

Foto: Rumble

”Dreadlock älskar sina kramar och promenader, men han är i allmänhet en lugn, tyst, äldre hund, som inte blir upphetsad över mycket. Föreställ dig vår förvåning då reaktionen en av våra volontärer fick när han gick och berättade för Dreadlock att han har adopterats och snart kommer att åka till sitt eviga hem i Storbritannien …”, skriver Soi Dog via videosajten Rumble.

Se den underbara reaktionen när hunden får höra att han blivit adopterad efter alla år!

Detta är bara så underbart! Dela gärna vidare inlägget om du också tycker att alla hundar förtjänar en andra chans likt Dreadlock.