Familjens hund hjälper brandmännen att rädda barnen ur brinnande huset

Ingen kan överraska mig mer än vad hundar kan. Oavsett om sig det handlar om att visa nya kunskaper eller bara vara allmänt söta.

Men de kan också göra skillnad på liv och död.

När den här familjens hus började brinna och fyllas av rök visste brandmännen att de snabbt behövde komma åt de två små barnen som fanns där inne.

Då klev hunden Maxx fram.

Hundar har många gånger visat att de verkligen är människans bästa vän. Men många gånger kan de också vara skillnaden mellan liv och död.

En kväll hemma hos familjen Fraser skulle livet ta en oväntad vändning. När deras grannar plötsligt hörde en explosion tittade de ut genom fönstret – och såg att husets bakgård stod i lågor.

Youtube/Inside Edition

Grannarna, vid namn Chip och hans son Andrew, slängde sig snabbt på telefonen för att ringa brandkåren. När de väl kom fram hade föräldrarna Brett och Margo lyckats ta sig ut från det eldhärjade huset.

Men kvar där inne fanns deras två barn, bara 2 och 4 år gamla.

Brandkåren visste att de behövde agera snabbt. Men på grund av den täta röken skulle det ta tid att hitta de två små barnen.

Då skulle familjens tyska schäferhund Maxx bli deras stora räddning.

Youtube/Inside Edition

Hunden tog fart och gick in i det brinnande huset tätt följd av brandmännen. Han ledde dem till barnens rum och brandkåren kunde till slut få ut dem. Hela familjen Fraser fick uppsöka sjukhus, tillsammans med hunden Maxx, men mår efter omständigheterna bra.

Youtube/Inside Edition

Maxx är verkligen en riktig hjälte. Utan att tveka rusade han in i huset för att rädda sina familjemedlemmar med sitt eget liv som insats och det går inte annat än att häpna över vilken fantastisk hund han är. Ingenting kunde komma mellan honom och hans älskade familj. Inte ens en stor eldsvåda.

Här nedan kan du se ett reportage om händelsen.

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/h_H7C5NKm90″ /]

Hundar är verkligen fantastiska djur. Dela gärna artikeln med dina vänner på Facebook och hylla Maxx som den stora hjälte han är!