Familjens hund försvinner spårlöst: 27 dagar senare börjar deras andra hund bete sig konstigt

Precis som vi människor har varje hund en egen personlighet och intressen. Vissa hundar föredrar att ligga inne och mysa, medan andra älskar att vara ute i naturen och springa i skogen.

Det är samtidigt svårt att inte bli orolig, för tänk om hon skulle göra sig illa, ramla eller helt enkelt springa bort?

En familj i Kanada vet hur det känns att förlora sin älskade hund.

En hund är mer än ett husdjur. De är en kär familjemedlem som likt ens föräldrar eller syskon alltid finnas vid din sida.

John och Cindy Billesberger hade tre underbara hundar hemma, men en dag skulle deras liv vändas upp och ner. Hunden Bruno hade sprungit bort.

Bildkälla: Youtube/FactsBox

Familjen – som bor i Saskatchewan, Kanada – letade överallt efter sin älskade jycke, men han gick inte att finna någonstans. Till slut gav de upp hoppet om att hitta honom och förlusten var ett sorgligt faktum.

Började skälla

Bruno var borta, men efter 27 dagar skulle familjens andra hundar börja bete sig märkligt.

Hundarna skällde och husse insåg att någonting måste ha skett. John tog med sig hundarna utomhus där de ledde honom till en avlägsen plats någon kilometer från familjens hus.

Bildkälla: Youtube/FactsBox

I en skogsdunge, mitt bland buskar och träd, fanns en gammal brunn. Den var runt tre meter djup och en meter bred.

Hittade Bruno

Nere i mörkret låg den lilla stackaren Bruno. Han var skadad och väldigt väldigt svag efter så många dagar på botten av brunnen.

Bruno hade flera skärsår och blåmärken. Flera av såren var infekterade och dessutom var tassarna allvarligt skadade. Det såg ut som om han försökt gräva sig till frihet, men det gick inte.

John insåg att det var bråttom. Tillsammans med sin son lyckades han få upp den lilla jycken och åkte snabbt till veterinären där Bruno fick dropp och blev undersökt.

Bildkälla: Youtube/FactsBox

Han var undernärd och uttorkad, och blodvärdena var allt annat än bra.

Överlevde i mörkret

Trots all misär hade Bruno tur. I brunnen fanns några pölar med vatten vilket mest troligt räddade hans liv.

Veterinärerna gjorde ett fantastiskt jobb och räddade Brunos liv. Tack vare dem blev han snabbt återställd.

I spelaren nedan kan du själv se mer om Bruno, en riktig kämpe till hund!

Vilken tur att de två hundarna hittade Bruno och kunde hämta sin husse. Annars hade Bruno aldrig överlevt. Fy så hemskt det måste ha varit att ligga I brunnen i nästan en månad utan att komma därifrån. Dela artikeln med dina vänner på Facebook om du också tycker att hundar är helt fantastiska varelser!