Familjen ser hund som inte kan gå i vägkanten – rusar ut ur bilen och inser vad ägaren verkligen gjort

Det här är en riktigt härlig historia om en familj som räddar en hund.

Det var en sommar för några år sedan som familjen Ringstaff var ute och åkte bil. Plötsligt fick de se en lurvig vän i vägkanten. Eftersom de inte kunde se någon ägare i närheten, stannade de genast fordonet och hoppade ur.

Det visade sig att hunden hade blivit övergiven – precis vid vägen. De hjälpte den stackars övergivna hunden upp.

Foto: Youtube

Pyrenéerhunden hade kanske blivit påkörd för han hade svårt att gå, så familjen fick verkligen ta i från tårna men samtidigt vara försiktiga med den stackars fyrfotade vännen. Hela familjen gjorde sitt – de hjälpte honom uppför diket och placerade honom i bilen.

Foto: Youtube

Nu behövde de åka till veterinären för att kontrollera att allt stod rätt till. Enligt sajten Paw my gosh fick familjen senare reda på att hunden som fick namnet Tucker blivit övergiven av sin tidigare ägare som flyttat.

Efter att Tucker fått komma till familjen sprang han därifrån och i ett par dagar inleddes en intensiv sökinsats. Till slut kunde Tucker hittas igen – och fick så klart bo hos familjen.

”Tack för att ni räddade den här fina hunden. Han såg så ledsen ut i början, sen började han le i slutet”, skriver en tittare i en kommentar till klippet på Youtube.

I det här videoklippet kan man se hur Tucker mådde ett år senare:

Dela gärna vidare inlägget för att hylla dessa djurhjältar!