Familjen hör gallskrik och får syn på sin hund som gått genom isen – förstår att det handlar om sekunder

.

Genom historien har människans bästa vän, hunden, flera gånger räddat oss ur svåra situationer. Dagligen arbetar våra duktiga fyrfota vänner inom exempelvis polisen – för att spåra tjuvar, narkotika och annat.

Förutom detta så är de så klart också ett fantastiskt sällskap för oss. Hunden vill verkligen bara människan väl.

Därför blir jag så glad när jag får se det här klippet. Egentligen är situationen väldigt fruktansvärd till en början, men hela historien får ett så fint och lyckligt slut att jag blir tårögd av lycka.

Det var för flera år sedan som familjen Murowanys dag förvandlades till en mardröm i amerikanska delstaten Delaware. Plötsligt hörde de hur familjens hund, Boo, hade hamnat under isen. Nu klängde han sig fast ovanför ytan och kämpade för sitt liv.

Foto: Youtube

Hunden Boo ylade i det iskalla vattnet och familjen visste att det var bråttom.

En grupp brandmän kallades till platsen, och de agerade blixtsnabbt.

Foto: Youtube

De satte sig i en båt och tog sig ut till hunden i isen. Försiktigt men ändå snabbt.

Snart skulle hunden få komma in i land igen, och att se lyckan i hans ögon är så himla vackert. Han ser verkligen skärrad ut, men förstår nog att han är i goda händer när brandmännen erbjuder sina varma famnar och filtar. Här får verkligen vi människor vara hundens bästa vän! Se den fantastiskt fina räddningen i klippet nedan:

Hunden Boo togs sedan till veterinär för lite kontroller innan han fick återvända hem till familjen. Så himla bra gjort av dessa rutinerade brandmän! TACK för er insats! 

Nu hjälps vi åt att hylla deras fina insats genom att dela inlägget vidare!