Familjen ger dräktiga tiken ett tryggt hem – så hon ska våga föda sina valpar

Chris och Mariesa lever för sina hundar. Faktum är att de har hela huset fullt med hundar hemma. Alla är räddade från olika hundhem och har fått ett nytt liv i familjen.

Trots att de redan har fullt upp med alla hundar hemma ville de rädda en till. De hade dock inte väntat sig att hunden de räddade skulle innebära en rejäl tillökning i familjen.

Pitbullen Storie var nämligen dräktig.

När Chris och Mariesa såg Storie blev de genast förälskade i henne. Hon var dräktig och skulle föda när som helst, och det gjorde ont i djurvännernas hjärtan när de tänkte på att hon skulle föda på hundhemmet. Varken mamma eller valpar mår bra av att vara där, det kan vara otroligt stressande när valparna är nyfödda.

På ultraljudet kunde man konstatera att Storie väntade 12 valpar. Chris och Mariesa förstod att det skulle bli mycket jobb med så många – men kunde samtidigt inte bara lämna dem där. De bestämde sig för att ta hem Storie och vara fosterhem till henne och valparna under deras uppväxt.

Youtube

De gav henne en lugn och trygg plats att förbereda sig på och förväntade sig att valparna skulle komma inom den närmaste veckan. Men det skulle gå betydligt snabbare än så.

Bara timmar efter att Storie kom till sitt nya hem födde hon sina valpar – hela 12 stycken!

Youtube

Det var precis som om hon hade väntat in i det sista med att föda på hundhemmet – och när hon äntligen var trygg i sitt nya hem kunde hon slappna av. Då kom valparna direkt.

Två veckor senare öppnade valparna sina ögon – och se bara hur otroligt söta de är.

Youtube

Alla 12 valparna har nu fått nya kärleksfulla hem, och mamma Storie fick sitt för-evigt-hem hos Chris bästa vän Ryan. Så nu kan Chris och Mariesa hälsa på henne när de vill.

Vilken härlig historia med ett underbart slut! Dela gärna den här artikeln med dina vänner om du också tycker att alla hundar förtjänar ett kärleksfullt hem.