Ensamma labradoren rymmer hemifrån – för att få krama om sin bästa vän

Den här söta labradoren heter Messy. Han bor med sin matte Oranit Kittragul i Thailand – men hon är inte den enda som fångat hans stora hjärta.

En annan hund har nämligen fått en bättre tillvaro, tack vare Messy.

På andra sidan gatan bor Audi.

Audis husse är ofta iväg från hemmet på grund av sitt jobb, och vovven lämnas ensam hemma. Då får han leka ensam i deras trädgård.

Men som de flesta andra unga fyrbenta vänner därute blir också Audi ganska rastlös och ivrig. Ett stenkast därifrån bor Messy. Det betyder att Audi fortfarande har sällskap under dagarna – och dessutom av sin bästa vän.

– När han känner sig ensam och ylar brukar jag säga till min hund att gå och prata med honom. Min hund tittade på honom genom staketet och ibland skällde han i riktning mot Audi. Jag vet inte vad de kommunicerar, men han slutar att gråta, säger Oranit till The Dodo.

Men en dag fick Audi chansen att verkligen tacka sin vän för allt stöd. Då glömde Audis husse att låsa grinden i trädgården – innan han åkte iväg till jobbet. Audi såg genast sin chans – och plötsligt såg Oranit hur Audi stod utanför familjens eget staket.

Vem som var där för att hälsa honom välkommen?
Tja, det kan ni nog räkna ut vid det här laget…

Oranit Kittragul

Samtidigt som det så klart inte är bra att hundar springer lösa över gatan kan jag inte sluta förundras över det här bedårande mötet!

– Han sprang till min hund och de kramade om varandra, sa Oranit som själv hann ta upp kameran för att fånga ögonblicket.

Oranit Kittragul

Nu älskas de fina bilderna av tiotusentals som gillat och delat inlägget via olika sociala medier.

Staket och avstånd må ha hållit hundarna åtskilda, men de här bilderna visar verkligen hur djupa band Audi och Messy utvecklat under tiden som gått.

Jag hoppas verkligen de får träffas oftare i fortsättningen – utan staketet emellan dem.

Dela om du också tycker är viktigt att hundar får kärlek och omtanke!