Dräktig tik väntar förgäves vid dörr där familjen dumpat henne – inser snart att hon måste föda på egen hand

Det finns inte mycket som griper tag i mitt hjärta lika mycket som husdjur som lämnas alldeles ensamma.

För en kvinna vid namn Tania Cappelluti måste det ha känts ungefär likadant. Tania kämpar för djurens rättigheter och hade flyttat från Berlin till Costa Rica där hon startat en djurorganisation. Plötsligt såg hon hur en fyrfota vän fanns ensam utanför huset med grönaktig vägg. Under ett fönster stod hon och tittade storögt upp, men när hon insåg att hon inte kände igen Tania kanske hon hukade sig ned igen, i besvikelse.

Den här hunden väntade nämligen på några speciella personer – hennes familj.

Problemet? De dök aldrig upp. Hunden väntade och väntade, men ingen kom. Då fick Tania höra att familjen hade flyttat – och hunden lämnats kvar åt sitt öde, uppger hon för The Dodo.

Foto: Charlie’s Angels – Animal Rescue

Tania fick höra att det var en tik – och hon hade varken mat eller vatten i närheten av sig. Hon levde på hoppet. Hoppet om att familjen skulle komma hem.

Tania beslutade sig för att ta tag i situationen. Hon frågade grannen om inte de kunde ta hand om hunden, om så för en liten stund. Nu började hon söka efter en ny familj åt den stackars vovven och kontaktade djurhem.

Tania kände en man vid namn Wynn som tidigare tagit hand om hundar. Han var villig att göra det även den här gången! Nu insåg de dessutom att hunden, som fick namnet Maria, var dräktig!

Foto: Charlie’s Angels – Animal Rescue

Se hur hon har det med sina tikar i videospelaren här nedanför:

Marie and her new born Septuplets

Our beautiful Marie mamita with her 7 new born babies…

Posted by Charlie's Angels – Animal Rescue – Costa Rica on Wednesday, August 29, 2018

Vilket underbart slut på en till en början trist historia. Dela gärna vidare för att hylla alla djurhjältar därute som hjälper hundar som Maria! Stort grattis till valplyckan!