Dräktig pitbull vägrar att föda: Efter en titt på ultraljudet förstår veterinären varför

Chris och Mariesa lever ett ganska galet och hektiskt liv – inte så konstigt med tanke på att de har hela huset fullt med adoptivhundar.

En dag besökte de återigen en kennel som tar hand om övergivna, skadade och vanvårdade hundar.

Där mötte paret den dräktiga pitbullen Storie. Paret blev snabbt förälskade i hunden – så när de fick veta att hon bar på 12 valpar i magen var det redan kört..

De hade redan bestämt sig för att adoptera Storie!

Även om Stories mage var enorm och såg ut att kunna föda vilken dag som helst, var det något som hindrade henne. Det ville sig inte riktigt.

”Hundar som väntar valpar på djurhem – det är inte det bästa för dem. Det är stressigt för henne, stressigt för valparna” säger Chris.

Chris och Mariesa bestämde sig då för att ta hand om Storie och ge henne en säker plats i sitt hem, där hon kunde föda och uppfostra sina valpar i trygghet.

Från början var tanken att Storie skulle föda på hundhemmet, men det var som att det hindrade henne från att komma i gång. Hon var inte trygg.

Chris och Mariesa gjorde i ordning en bekväm säng hemma hos sig och tog dit Storie.

De tänkte att de skulle få träffa valparna ganska snart, efter att Storie hade acklimatiserats till sitt fosterhem. Men den natten hände något otroligt.

Bara några timmar efter att Storie kommit bort från kenneln började hon föda. Alla 12 av hennes valpar kom till världen, 18 timmar efter att hon kommit hem till Chris och Mariesa.

Hon höll ut för ett mirakel, och det var precis vad hon fick … och precis i tid.

Inom två veckor började valparna öppna sina ögon och visa världen sina unika personligheter. Man skulle kunna tro ytterligare 13 hundar skulle vara för mycket att hantera, men Chris och Mariesa löste det som de proffs och djurvänner man är.

Efter några månader hade organisationen Pibbles och More Animal Rescue hjälp att hitta nya hem för alla 12 av Stories valpar.

När det gäller Stories öde, ja… du måste titta på videon för att ta reda på vad som hände med denna fantastiska mamma!

Var vänlig dela denna hjärtvärmande berättelse med dina vänner på Facebook!