Döende mannen vill ta farväl av sin älskade hund – då tar vårdpersonalen ett beslut som får tårarna att rinna

John Vincent, 69, från New Mexico låg inför döden hade han bara en sista önskan. Och det var att få träffa sin älskade hund en sista gång, skriver Animalrescuesite.

69-åriga John Vincent från New Mexico fick Patch när han bara var en valp. Sedan dess har de varit oskiljaktiga.

– Han var den minsta och jag ville ha en som jag kunde ha på cykeln. Det enda håret jag hade var på hakan och kallades för lapp, och han hade en liten vit lapp i ansiktet, så vi blev lappbröder, sa Vincent till Albuquerque Journal

Blev hastigt sjuk

Men efter fem år tillsammans blev John plötsligt sjuk. Och han blev snabbt mycket dålig.

***Patch has been adopted***A Special ReunionYesterday was a special day for a Veteran named John Vincent and his…

Posted by Albuquerque Animal Welfare on Friday, October 18, 2019

Till slut var Johns tillstånd så illa att han var tvungen att läggas in på hospis och eftersom han varken hade familj eller släktingar i närheten fick han lämna sin älskade hund till Albuquerque Animal Welfare.

John berättade om sin hund på hospis och efter ett samtal med socialarbetaren Ame Neal berättade han att han gärna ville träffa Patch igen.

– Jag frågade honom om det var någonting som skulle betyda mycket för honom och han svara ja, säger hon.

Ville uppfylla Johns önskan

Amy ville gärna uppfylla Johns önskan och tog kontakt med Danny Nevarez, chef för Animal Welfare, och berättade om Johns önskan.

Johns historia träffade Danny rakt i hjärtat och han kände att gärna ville vara med och se till att de två fick träffa varandra en sista gång.

Danny och Amy hjälptes åt och till slut stod det klart att hunden skulle kunna föras in till sin husse. Patch satt tyst i bilen hela vägen, men när de svängde av vägen mot centrum började han gnälla.

– Det var som om han visste, han började gnälla, sa Danny.

***Patch has been adopted***A Special ReunionYesterday was a special day for a Veteran named John Vincent and his…

Posted by Albuquerque Animal Welfare on Friday, October 18, 2019

Patch och John återförenades i ett kärleksfullt möte. John berättade för Patch hur glad han var över att få se honom och Patch svarade genom att ge sin husse en massa pussar.

”Det var en sådan hjärtvärmande stund. De var så glada att se varandra och ta farväl. Det var en ära att få denna veterans sista önskan att gå i uppfyllelse”, skrev djurskyddet på Facebook.