Dödsdömda hundar forslas in i lastbil – när dörrarna öppnas tror de små varelserna inte sina ögon

Alla hundar förtjänar ett kärleksfullt där de kan känna sig önskade.

Tyvärr ser verkligheten inte ut så för alla. Varje dag övergivs massor av stackars hundar av ägare som inte vill ha dem.

Det här har fått några eldsjälar att agera och göra skillnad.

Världen är full av oönskade hundar, som antingen har varit hemlösa sedan födseln eller som har övergivits av sina ägare.

Många av dessa hundar hittar så småningom ett nytt hem, men tyvärr gäller det inte alla. Ett stort antal hundar avlivas ifall ingen vill ha dem. Och den vetskapen krossar verkligen våra hjärtan…

Tracy Whyatt, en hundälskare från Texas, delar samma känsla. Hon var trött på att höra om och se så många oälskade hundar – då bestämde hon sig för att göra något åt det.

Tillsammans räddar de liv

Tillsammans med sin man Scott började de köra runt i Texas till olika härbärgen för hundar. De började rädda stackars hundar vars öde var att bli avlivade – genom att hitta nya hem åt dem över hela landet.

Snart blev det deras heltidsjobb – de startade ett företag som heter ”Tracy’s Dogs”, med uppdraget att rädda så många oälskade hundar som möjligt.

Tracy och Scott har hittills hjälpt över 3 700 hundar att hitta nya hem. Hundar som annars skulle ha varit döda idag…

Tårarna när de får se nya familjemedlemmarna

Du kan se allt i videon längre ner från sajten ”HooplaHa – Only Good News”. Blicken på dessa familjers ansikten när de ser sina nya husdjur smälter våra hjärtan.

Här är en av kommentarerna från Facebook om videon:

Jag grät av lycka när jag såg den här videon, jag har aldrig sett så många bedårande hundar bli adopterade på samma dag. Det verkade som om de flesta av hundarna visste att de äntligen skulle hem till sin eviga familj och att de aldrig skulle behöva oroa sig igen. Om det inte vore för er hjälp skulle dessa hundar inte längre vara här. Det här var det mest hjärtvärmande jag har sett på länge…

Tracy och Scott är verkligen sanna hjältar och räddar bokstavligen liv som sitt jobb.

Dela gärna artikeln med dina vänner. Detta kan inspirera dem att adoptera istället för att köpa en hund.