Djurvänner räddar hund från soptipp, dagar senare inser de vidden av vad de har gjort

Jag är inte ensam om att tycka att alla djur förtjänar ett långt och lyckligt liv, fullt med bus, kärlek och kompisar. Tyvärr finns det djur som antingen blir dåligt behandlade eller till och med bor på gatan, ensamma och utelämnade åt sitt öde.

Organisationen Hope for Paws hjälper hemlösa och illa behandlade djur till en andra chans i livet. Och precis som många gånger tidigare så skulle Miley, som hittades på en soptipp, få en andra chans i livet.

Hon räddades och togs med in på djurhemmet. Men inte långt därefter insåg hjältarna som räddade henne att hon inte bara skulle få ett bättre liv själv. Hon skulle även hjälpa någon annan att känna sig trygg och få kärlek.

Bildkälla: Youtube/Hope For Paws

Det var på en soptipp, fylld med bråte och gamla möbler, som djurräddningsorganisationen Hope for Paws hittade den lilla hunden Miley.

Övergiven på soptipp

Hon låg som förstenad på en liten matte mitt bland smutsen och när räddarna kom fram till henne orkade hon knappt röra sig.

De gav henne lite mat och efter några minuters kamp mot vad hon tyckte var ett obehagligt koppel fick de till slut med henne till veterinären.

Bildkälla: Youtube/Hope For Paws

Miley led av skabb och parasiter. Dessutom hade hon fått flertalet infektioner och var undernärd. Hon orkade inte göra något motstånd när de började tvätta henne och se till att hon fick alla de mediciner hon behövde.

Räddades av djurhjältar

Den lilla vovven fick äntligen lägga sig någonstans där det var varmt och tryggt. Hennes kropp behövde läka efter det tuffa livet på soptippen.

Miley började sakta men säkert komma tillbaka till livet och att vara just den där glada hunden hon egentligen var.

Bildkälla: Youtube/Hope For Paws

Hon var kvar på djurhemmet för att återhämta sig och senare bli adopterad. Men innan dess skulle även Miley förändra livet på någon – och djurvännerna förstod plötsligt att de inte räddat bara en utan två små fyrbenta vänner.

Den lilla hunden Frankie räddades från ett avloppsrör och var livrädd för allt och alla. De valde att placera henne med Miley, men till en början vågade hon inte röra sig.

Blev bästa vän med Frankie

Snart förstod Frankie att Miley bara ville vara hennes vän – och de blev bästa vänner.

Bildkälla: Youtube/Hope For Paws

Frankie och Miley sover och busar med varandra, och får känna den där glädjen som precis alla djur förtjänar.

En hund som är utelämnad på en soptipp, precis som Miley, kan helt plötsligt bli livsavgörande för en annan varelse och se till att de båda mår bättre. Det om något tycker vi är helt fantastiskt.

Se mer av Miley och Frankie i spelaren nedan:

Vi är så glada över att djurvännerna agerade och räddade Miley undan smutsen på soptippen. Men än mer glada är vi över att även hon kunde hjälpa lilla Frankie att få bli en hund som får njuta av livet, precis som hundar ska få göra.

Snälla, dela vidare artikeln om du också tycker alla djur förtjänar ett tryggt och kärleksfullt liv!