Djurvän lägger ner sin själ på hund ingen vill ha – en morgon kommer beskedet som får henne att bryta ihop

Det finns ingenting som går att beskriva hur speciellt bandet kan vara mellan en hund och en människa. En hund är inte bara ett husdjur, utan en familjemedlem som får all kärlek den förtjänar – och ger minst lika mycket tillbaka

Studenten Hallee Fuqua hade jobbat som volontär på ett djurhem under en längre tid, där hon format ett väldigt speciellt band med hunden Rambo.

Hon ville ha en hund, men hennes föräldrar tyckte att det fick vänta tills efter hon var klar med sina studier. Men lagom till jul skulle Hallees föräldrar ge henne ett besked som lämnade henne i tårar.

Hallee Fuqua studerade på universitetet Oklahoma State i USA. Hon hade länge velat ha en hund, men hennes föräldrar menade att det var bättre att hon väntade tills efter hon var klar med studierna.

Arbetade som volontär på djurhem

Det kräver mycket tid, kärlek och planering för att skaffa ett djur, men Hallee älskade verkligen de underbara djuren.

Bildkälla: Facebook/Hallee Fuqua

För att trots allt få vara nära hundar började hon arbeta som volontär vid Humane Society of Stillwater, och det var där hon träffade hunden Rambo.

Rambo var inte som någon annan hund, och Hallee fick ett väldigt speciellt band med honom. Studenten var ofta på djurhemmet för att hälsa på Rambo, utöver när hon själv arbetade där.

Förälskade sig i hunden Rambo

Då Rambo var en ganska så stor och vuxen hund var han svår att adoptera bort, men allting han ville var att bli älskad och att få älska tillbaka.

– Han var ganska tystlåten. Många hundar skällde medan han bara satt där. Han är en riktig kelgris, berättar Hallee för Stillwater News Press enligt AnimalChannel.

Hallee och Rambos relation blev starkare och starkare och snart började hon visa upp bilder och videos på honom för sina föräldrar.

Bildkälla: Youtube/ Lance Fuqua

Det var också det som fick hennes mamma Jessica att tänka om.

– Jag bara visste att han hörde hemma här. Jag hade sagt ”nej” länge nog. Jag tycker han tillhör vår familj, berättar hon.

Ordnade underbar överraskning

Bakom Hallees rygg ordnade föräldrarna med adoptionen av Rambo. Och lagom till julen skulle hon få sin livs överraskning – som rörde henne till tårar.

På juldagsmorgonen bad mamma Jessica henne att gå utanför dörren, och där satt Rambo och väntade. Tårarna rann nedför hennes kinder, samtidigt som den älskade hunden sprang fram och slickade Hallee i ansiktet.

Adopterade Rambo

Videon lades ut på nätet där den spred sig som en löpeld.

Bildkälla: Youtube/ Lance Fuqua

Miljoner människor har sett den underbara överraskningen till djurvännen Hallee, och i spelaren nedan kan du själv det kärleksfulla och emotionella ögonblicket.

Vi är så glada för både Rambo och Hallee, två fantastiska individer som nu får spendera så mycket tid tillsammans.

Om du också tyckte det här var en vacker överraskning, dela gärna vidare artikeln till dina vänner!