Deprimerade mannen får tidig julklapp – bryter ihop när han lyfter på locket

Det är omöjligt att förstå vad en depression innebär om man inte haft en själv. Många gånger kan den plåga människor under en väldigt lång tid – och det krävs någonting extra för att kunna ta sig ur den.

I många år hade depressionen tärt på Peter Coukoulis, någonting som oroade hans mamma.

Det var då hon bestämde sig för att ge honom en alldeles speciell julklapp – en julklapp som skulle förändra hans liv för alltid.

Peter Coukoulis bor tillsammans med sin familj i ett hus i Florida. Under många år arbetade han i USA:s marinkår, men som många andra i militären hade han det svårt när han kom hem. Att anpassa sig till sitt civila liv igen var tufft och han drabbades av posttraumatiskt stressyndrom (PTSD) och depression.

26-årige Peter isolerade sig från sin familj och kunde få vredesutbrott när som helst. Dessutom hade han svårt att sova och var många gånger paranoid.

Bildkälla: Youtube

Mamman Dena var orolig för sin son och såg hur han kämpade mot sin depression och besvär från kriget varje dag. Hon ville mest av allt bara få se sin son må bra igen – och det var då hon kom på en briljant idé.

I hemlighet förberedde hon en överraskning för sin son. När julafton var några veckor bort bestämde hon sig för att Peter skulle få en tidig julklapp.

Bildkälla: Youtube

Lyfte på locket – och bröt ihop

Hela familjen hade samlats vid köksbordet och Dena lämnade över ett stort paket till Peter.

En röd rosett prydde det fina paketet. Men Peter hade ännu ingen aning om att det som fanns där under skulle förändra livet för alltid.

Bildkälla: Youtube

Peter lyfte på locket till paketet, som inte var helt stängt, och bröt ihop.

I lådan satt en liten liten beaglevalp som Dena hade köpt till sin son.

Hon visste att hundarna var till stor hjälp när man behandlar posttraumatisk stress, samtidigt som Peter skulle få sig en fantastisk ny liten kompis i livet.

Förhoppningsvis kommer den lilla valpen och Peter tillsammans få uppleva många glada stunder tillsammans i många år framöver!

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?time_continue=124&v=QaPNPQQQAdU” /]

Hundar kan verkligen förändra våra liv med sin kärlek. Dela gärna artikeln vidare till någon du tror skulle bli glad av att se Peters härliga glädje över sin nya bäste vän.