Hundmamman är otröstlig efter tragiska dödsfallen – då adopterar hon 6 föräldralösa valpar

Det är omöjligt att beskriva en förälders kärlek till sitt barn om man inte själv är i den sitsen. Men vi kan konstatera att den i de allra flesta fall är starkare än någonting som finns i världen.

Men ett kärleksfullt hjärta kan också det gå i kras, oavsett människa eller djur. Det skedde hunden Blossom, som var sjuk och förlorade sina valpar strax efter födseln.

Det var då det otroliga skulle några samma dag, som fick Blossom att återigen återgå till rollen som en kärleksfull mamma.

 

Den treåriga hunden Blossom var gravid samtidigt som hon blev inlämnad till ett djurhem i Texas.

De anställda på djurhemmet insåg snabbt att hon hade en allvarlig masksjukdom – och även fast de kunde behandla henne visste de inte hur det skulle gå för valparna.

Bildkälla: Facebook

Det skulle sluta i tragedi. Två av Blossoms tre valpar klarade sig inte på grund av hennes sjukdom – och den lilla hundens hjärta gick i kras. Ingenting kunde trösta henne, även fast hon fortfarande hade kvar sin valp som fick namnet Buttercup.

Men saker och ting skulle förändras – och frågan är om det inte var ödet som knackade på hennes dörr.

Bara dagar senare skulle djurhemmet få ett larm om sex små nyfödda valpar som hittats övergivna. De anställda insåg att de behövde någon som kunde ta hand om dem och kom direkt att tänka på lilla Blossom. De tog valparna till den treåriga hunden – och vad som skedde då fick alla att lysa upp.

Bildkälla: Facebook

Tog dem under sina vingar

Blossom sken upp och tog in de små övergivna valparna som sina egna. De låg tryggt i hennes famn och Blossom överöste dem med all kärlek hon hade.

Trots att hon varit med om något av det värsta, ja kanske DET värsta, en förälder kan vara med om fick hon till slut chansen att adoptera några som inte hade någon att vända sig till.

Bildkälla: Facebook

Alla valparna fick blomnamn efter Blossom som betyder blomma på svenska.

Hon uppfostrade dem till att bli starka och självständiga hundar – och i dag har alla fått nya kärleksfulla hem.

Bildkälla: Facebook

Blossom är verkligen en riktig hjältehund. Att ha energin att ta hand om sex små valpar som inte är hennes egna trots det hjärtekrossande som skedde är verkligen beundransvärt.

I klippet nedanför kan du själv se Blossom och hennes nya valpar. En himla vacker liten hundfamilj!

[arve url=”https://www.facebook.com/westiescottierescue/videos/1114206152012895/” /]

Jag är så glad över att få se Blossom lycklig igen – och att de små valparna till slut fick en kärleksfull mamma att stötta sig mot. Tryck gärna på DELA här nedanför om du också blev berörd av den här historien.