Deprimerad hund gråter i ensamhet varje natt – då kastar brevbäraren in ett paket genom hundluckan

Deprimerad hund gråter i ensamhet varje natt – då kastar brevbäraren in ett paket genom hundluckan

Hundar har känslor precis som oss människor. Och när husse eller matte lämnar för att jobba på annan plats under en längre tid är det inte konstigt att de, precis som oss, blir ledsna.

Så var det för den lilla hunden Brindle vars husse var iväg på jobb under en längre tid. Han kände sig ensam och deprimerad och längtade så efter honom.

Men när han en dag fick ett paket med någonting speciellt i fann lyckan inga gränser – trots att husse inte fysiskt var där.

Paret Rachel och JD Aument hade haft sin älskade hund Brindle länge. Han var som vilken familjemedlem som helst, men snart skulle jyckens värld vändas upp och ner.

JD var tvungen att åka i väg och jobba i den amerikanska militären under nio månader, vilket betydde att Brindle inte skulle kunna träffa honom på väldigt väldigt länge.

Saknade sin husse

Brindle, precis som Rachel, saknade husse kopiösa mängder.

– Han (Brindle) är så ledsen när JD inte är här. Han älskar mig, missförstå mig rätt, men jag är inte den personen, säger Rachel till The Dodo.

Bildkälla: Youtube/AnimalAntics

Brindle hade inte alltid haft lyckan att bo hos Rachel och JD. För några år sedan bodde han på ett djurhem i hopp om att snart hitta ett nytt kärleksfullt hem. Den lyckliga dagen kom också när Brindle blev adopterad av paret.

Brindle var förkrossad

Ända sedan den dagen har speciellt JD och Brindle varit oskiljaktiga vänner för livet. Men de skulle skiljas åt, den dagen när han var tvungen att åka iväg på jobb.

Parets andra hund Xander tyckte även ha att det var jobbigt att inte ha JD hemma. Men han hade ett starkare band till Rachel.

Brindle å andra sidan var förkrossad.

– Han hade vissa dagar när han bara satt vid fönstret och grät, berättar Rachel.

Bildkälla: Youtube/AnimalAntics

Brindle satt och tittade ut i förhoppningen om att snart få se sin älskade husse. Men ingen kom och han fick sitta helt ensam.

Fick present av husse

Snart fick han däremot ett glädjebesked. Trots att det inte var så att JD kom hem i fysisk form hade han skickat ett paket till Brindle, ett paket som förhoppningsvis skulle få honom på bättre humör.

JD hade förberett en överraskning. I ett paket låg en tröja han haft på sig, fortfarande otvättad.

Det må låta lite äckligt att skicka hem en otvättad och smutsig tröja. Men för Brindle var det den bästa presenten han någonsin kunde få.

Bildkälla: Youtube/AnimalAntics

När Rachel tog upp tröjan och la ner den på golvet tog det inte många sekunder innan Brindle var där. Han började lukta på den – och insåg snart vems doft det var.

”Jag grät så mycket”

Lyckan var total när Brindle rullade runt över tröjan. Det kunde inte ha blivit en bättre present – och för Rachel blev ögonblicket känslosamt.

– Jag grät så mycket när jag fick se reaktionen. Han bar upp tröjan till sängen efter jag slutat filma och sov med den resten av dagen, berättar Rachel för The Dodo.

Den lilla hunden Brindle fick äntligen ett tecken på att JD inte glömt bort honom. För vem skulle kunna göra det mot en så underbar, kärleksfull och söt liten jycke?

Hundar är verkligen människans bästa vän. Dela artikeln vidare på Facebook om du håller med!