Dalmatin-valpen har ett hjärta på nosen – bilderna får tusentals att smälta vid första ögonkastet
Wiley dalmatinen

Dalmatin-valpen har ett hjärta på nosen – bilderna får tusentals att smälta vid första ögonkastet

Bilderna på dalmatinen Wiley sprids som en löpeld på nätet då de får tusentals hjärtan att smälta. Anledningen: Hans nos är ett hjärta.

Efter att hans matte Lexi Smith började att lägga ut bilder på Wiley på Instagram strömmade följarna in snabbt. Idag har kontot över 122 000 följare, och vi förstår varför. Folk kan helt enkelt inte få nog av den fullkomligt bedårande dalmatinen.

”Hur många bilder jag än lägger upp så är det aldrig tillräckligt för att visa allt har är och vad han betyder för mig. Han är min bästa vän”, säger Lexi till Bored Panda.

Möt Wiley. En idag ettårig dalmatin som är full av livsglädje, men framförallt – kärlek. Förutom det uppenbara: Att Wiley är en makalöst vacker liten dalmatin, så har han ett hjärta som pryder hans nos, vilket gör honom extra speciell.

 

Wiley bor hos Lexi Smith, i amerikanska Colorado, sedan ett år tillbaka när hon fann honom i en kull av 11 valpar.

”Jag valde honom för att uppfödaren sa att allt han gjorde var att sova, gosa, och äta, så jag insåg att vi redan hade mycket gemensamt”, skojar Lexi.

Snabbt blev Lexi och Wiley bästa vänner. På Lexis Instagram kan man se hur de gör de mesta ihop: Myser, äter middag, leker, och för utflykter.

Dela gärna så att fler hundälskare får at del av detta underbara Instagramkonto, speciellt på alla hjärtans dag. Själv blev jag förälskad vid första ögonkastet. 

[arve url=”//csp.screen9.com/iframe/TsE5oVneG9XZhv6uyXJGZzJ4r6bWt7Kx_CpKUHqahRnDWrgGNeow86l0IrrTeUI7?autoplay=1&mute=1″ aspect_ratio=”1:1″ /]