Brevbärare smyger upp på verandan – titta då vilka som plötsligt öppnar dörren och hoppar in i honom

.

Djur kan verkligen lätta upp ens dag. Vardagarna kan ibland kännas lite gråa och trista, och de är oftast stöpta i ungefär samma form för de flesta av oss.

Man går upp ur sängen, äter samma frukost, kanske läser lite i tidningen, sedan fortlöper dagen antingen med jobb, skola, eller så är man bara hemma. Det blir ofta likformigt och det kan så klart vara bra, men många av oss vill ändå ha något extra som piffar upp en onsdag i februari lite extra.

Då kan den här brevbäraren vara ett bra exempel.

Foto: Youtube

När han skulle leverera ett paket hemma hos en familj verkade det som om han visste att just den här leveransen var lite speciell. Just detta var nog någonting som han hade varit med om tidigare, för när vi tittar på videoklippet från övervakningskameran kan vi se hur han först närmar sig trappan och verandan, lägger paketet på verandan – och sedan väntar.

Det går några sekunder.

Sen har hans dag plötsligt blivit lite bättre!

För plötsligt dyker två fyrfota vänner upp genom dörren – och överöser honom med pussar! Man kan verkligen se hur en så liten gest kan göra både människans dag men också hundarnas lite bättre! Se efter själv i det här korta men gulliga klippet:

DELA gärna vidare för att göra dina vänners dag lite ljusare!