Brevbärare skymtar märklig hund i bilen – tittar närmare och ser meddelandet runt halsen

En golden retriever och en brevbäraren hade en särskild rutin varje gång han gick förbi hundens hus. Då stannade han alltid till – och gav hunden ett kex, som den hundvän han är.

Det hela fungerade under en period, men en dag glömde han helt enkelt i vardagsstressen att ta med sig ett kex. Hunden blev inte nöjd, och postmedarbetaren rusade vidare för att dela ut paket till grannskapet.

Då hoppade hunden rakt ner i hans väska och gömde sig. Han följde med till grannarna i bakluckan på brevbärarens bil. När postmannen efter ett tag upptäckte detta körde han genast hem honom till sin husse och matte. Hundägaren tyckte hela situationen var fruktansvärt rolig och nästa dag satte han en lapp på sin hunds bröst, lagom till postmannen som jobbar på företaget UPS brukade dyka upp, enligt Dog-Shaming.

Nu har bilden spridits som en löpeld på nätet, och det är inte svårt att förstå!

Bildkälla: Reddit

Det stod: ”UPS-brevbäraren glömde att ge mig en kaka, så jag smög in i hans bil och åkte med på en tur i grannskapet. Han var tvungen att leverera mig tillbaka till mitt hus”.

När bilden första gången postades på nätet var det många som skrev och hade liknande historier om sina husdjur som tagit sig friheten att åka med för att få sig lite gottis.

– Jag brukade jobba på en bondgård och bondkatterna var kända för att göra just detta. Inte bara mot posten som kom och delade ut saker, utan alla som råkat lämna sitt fönster öppet drabbades. UPS hade dock inga kattkex, skriver en person på forumet Reddit.

En annan skriver:

– Min gamla katt försökte åka med barnen på skolbussen. Det var inte någon söt Lassie-stund där han var fast besluten att följa sin ägare. Jag var inte ens där, han gillade bara folk.

En annan berättar en rolig historia om sin get:

– Jag hade en get som gjorde detta en gång. Hennes stora passion var att äta papper och lådpapp. Att tugga bort etiketterna från pappkartongerna var särskilt en personlig favorit hos henne. Våra vanliga postkillar visste om henne och att hon gick och betade ut i det fria. Men en dag kom det en annan postman som inte kände till henne. Jag befann mig på andra våningen och såg hur Fed Ex-killen skulle leverera paketet, och hur geten då sprang från sitt ställe och rakt in i postbilen. När jag såg hur han kom tillbaka ut, öppnade dörren och körde iväg blev jag panikslagen. Han kom ungefär 60 meter ut på uppfarten innan jag såg hur han ställde sig på bromsarna och geten stapplade ut! Jag har ingen aning om hur många etiketter hon lyckades riva av under sin tid i postbilen, men jag föreställer mig att det inte var vackert!

Djur är verkligen speciella! Dela gärna vidare om de här historierna också fick dig att dra på smilbanden!