Brandmännen tar ledigt från jobbet för att umgås med sina nya bästa vänner

Sådana här hjältar borde det finnas fler av! Inte nog med att de här modiga brandmännen riskerar livet för andra varje dag, de gjorde även sex stycken hemlösa hundars dag när de tog med dem på en solig långpromenad, skriver The Dodo.

 

Sex nya bästa vänner

Promenaden var givande, både för hundarna och brandmännen. Båda gängen fick den motion de behövde och hundarna fick sex stycken nya bästa vänner.
– Vi var ute i säkert en timme, vi promenerade i parken där de kunde vara med oss samtidigt som de kunde njuta av den underbara naturen. De sprang runt och hade jätteroligt, när de blev för trötta så tog vi det lugnt tillsammans på gräsmattan, säger Taylor Blunt till The Dodo.

”De förtjänar det  verkligen”

Som brandman jobbar man ofta ojämna tider och har sällan möjlighet att ha hund. Just därför passar det så bra att de nu får chansen att umgås med hemlösa hundar, som ofta saknar någon som går ut och går med dem och tar hand om dem.

Nu jobbar Taylor Blunt och hans brandmanskollegor för att promenaderna ska kunna ske på en regelbunden basis för att både hundarna och brandmännen ska få chansen att umgås med varandra.

– Det skulle göra båda parter lyckligare. Det hjälper både oss och hundarna som får chansen att röra på sig, Det skulle göra båda parter mycket lyckligare, säger Taylor Blunt.

Alla hundar förtjänar att få vara ute och springa på sina villkor! Dela den här underbara historien med alla vänner så att de också kan få ta del av historien!