Borttappad hund väntar på sin familj på samma plats i 4 år

Hundar är verkligen fantastiska djur. Det visar historien om Bon Bon.

En dag hoppade han ut från familjens bil och försvann. Men Bon Bon vägrade ge upp hoppet om att han skulle få återse sin älskade familj. I fyra år stod han på samma plats – och väntade.

Nu har hunden Bon Bon från Thailand fått hela världens hjärtan att smälta.

Anuchit Uncharoen hade vid flera tillfällen sett en luggsliten hund sitta vid en väggren i Muang District, i södra Thailand. Han blev nyfiken och frågade en kvinna vad det var för en hund. Kvinnan, som heter Saowalak Pinnuchawet berättade att hunden vistats i området i fyra år, och blivit något av en lokalkändis som de kallade för ”Leo”. Hon hade sett till att ”Leo” fått mat, och kommit att bli vän med den älskvärda hunden, skriver Daily Mail.

📢เมื่อวานพาลูกชายขับมอไซด์🛵เล่นประมาณ 17:30น.เจอพี่ผู้หญิงคนนึง เอาข้าวมาให้น้องหมา🐕ตัวในภาพแล้วก็นั่งคุยกะน้องหมา🐕…

Posted by Ac Anuchit on Thursday, September 5, 2019

Saowalak hade till och med försökt ta med hunden hem, men ”Leo” hade då rymt bara för att ta sig tillbaka till samma ställe, vid vägrenen där han alltid satt.

Anuchit la upp bilder på ”Leo” på Facebook, där han också berättade om den speciella historien han fått höra.

Inlägget spreds snart som en löpeld i sociala medier, och en dag fick Anuchit plötsligt ett samtal.

Oväntade samtalet förändrade allt – så gick det

Det visade sig vara ”Leos” riktiga ägare Noi. Han var övertygad om att det var hans älskade hund Bon Bon.

Noi berättade att för fyra år sen, i februari 2015, var han ute och åkte med sin familj när Bon Bon plötsligt hoppade ut från bilen i närheten av en bensinstation. Trots att familjen letade i veckor fann de aldrig sin älskade vän, skriver Daily Mail.

Under åren som gått hade ägaren börjat tro att Bon Bon blivit stulen eller i värsta fall dött. Men det visade sig alltså att Bon Bon suttit på samma plats i alla år och väntat på att få återförenas med sin familj, skriver Daily Mail.

Noi fick äntligen chans att träffa sin hund igen. Och han möttes av en glad Bon Bon som viftade på svansen. Men historien slutade inte där, utan skulle ta sig ytterligare en oväntad vändning. Bon Bon hade uppenbarligen blivit fäst vid sitt nya hem och alla de fantastiska människor som genom åren sett till att ge honom mat så han skulle överleva.

Trots familjens försök ville inte Bon Bon följa med dem hem. De bestämde sig därför för att låta honom vara kvar, med löfte av lokalbefolkningen att de skulle fortsätta se efter honom och ge honom den kärlek han förtjänade. Noi och familjen lovade också Bon Bon att de skulle komma tillbaka regelbundet för att se hur han mådde.

Det här är så sorgligt, men också fint på samma gång. Bon Bon förtjänar verkligen all kärlek. Och den får han nu, både av sina tidigare ägare och lokalbefolkningen som ser till att han, trots omständigheterna, mår bra.

Dela för att uppmärksamma denna fantastiska hund och visa alla att hundar förtjänar kärlek!