Blödande hemlös hund väntar utanför apotekarens dörr, försöker få hjälp

Blödande hemlös hund väntar utanför apotekarens dörr, försöker få hjälp

.

När Banu Cengiz märkte att en hund stod utanför apotekets dörr där hon arbetade visste hon att något var fel – och hon hade rätt.

Som hon berättat för djursajten The Dodo insåg hon att hunden blödde på grund av ett litet snitt i tassen. Hon sprang då för att hämta hjälp, som du kan se i den här fantastiska videoklippet nedanför.

Posted by Banu Cengiz on Thursday, July 5, 2018

”När jag var klar satte hon sig som för att tacka mig” berättade Cengiz för The Dodo.

”Hon sa: Jag litar på dig.”

Cengiz, som bor och arbetar i Turkiet, är ingen nybörjare när det kommer till att hjälpa djur, som The Dodo rapporterat.

Inte bara räddade hon en egen hund – hon låter också dörren till apotekets butikshall stå öppen för att göra det välkomnande för andra herrelösa hundar som inte har ett hem att gå till.

Efter att ha rengjort hundens skada, lät Cengiz den fyrfota vännen stanna kvar på apoteket för resten av dagen, för lite välbehövlig vila och avkoppling.

Tyvärr var Cengiz och hennes lurviga patient tvungna att gå olika vägar efter arbetsdagen, med hunden tillbaka ut på gatorna.

”Jag har jobbat med gatudjur i åratal. Jag matar dem och läker dem och hjälper dem att hitta ett hem när jag kan.”

”Jag gör det för att de känner. Vi behöver hjälpa dem som behöver det. Folk bör lära sina barn att älska och respektera djur och natur. Då kan vi alla leva tillsammans i en vacker värld.”

Om du inte heller kan få nog med människor som hjälper djur, snälla dela det här inlägget!