Blind hund skulle avlivas när ängel dök upp – bilderna på vovvens nya bästis får tusentals hjärtan att smälta

Som liten grand danois-valp räddades hunden Echo från att avlivas. Istället växte han upp hos en kvinna och när hon fick en dotter fick Echo en vän för livet.

Det var nära att bli ett kort liv för Echo. Redan som grand danois–valp riskerade hon nämligen att bli avlivad på grund av att hon både är blind och döv. Vilket även PawmyGosh skrivit om.

Men efter bara 14 veckor på jorden skulle Echos hjälte dyka upp. Marion Dwye satte stopp och tog med Echo hem till sig. Där fick hunden leva vidare och känna sig älskad i sitt nya hem.

Då föddes en ny bästis

Efter ett tag blev Marion gravid och en framtida kompis till Echo började växa inne i mattes mage.

Efter nio månader kom glädjebeskedet att Marion fött en dotter vid namn Jennie och redan från första stund var Echo framme för att hälsa den nya familjemedlemmen välkommen. 

Echo blev tog rollen som storasyster och redan under Jennies första tid på jorden gjorde de allt tillsammans. Som bästa vänner!

Alltid sida vid sida

De höll ihop sida vid sida och när Jennie bara var 1,5 år började de ta promenader tillsammans. Mamman Marion berättar att de två bästisarna hållit ihop sedan Jennie tog sitt första andetag.

Eftersom Echo både är döv och blind – och Jennie som barn inte hade lärt sig prata –kommunicerade de enbart genom kroppskontakt. Med hundra procent tillit till varandra byggde de upp ett band som uppmärksammats världen över.

När familjen går på promenad vill Jennie gärna vara den som håller i kopplet. Det var när detta filmades och spreds över internetet som Echos och Jennies vackra berättelse kom upp till ytan.

Nedan ser ni när den underbara duon är ute på promenad!


Det kan inte bara vara mitt hjärta som smälter? Lämna gärna en kommentar på Facebook och du också tycker att det här är vackert!