Blind hund går mot en säker död när hon faller i poolen – då fångar kameran hur en gestalt gör det otroliga

Det finns de som tror att hundar inte är särskilt intelligenta varelser. Men ack så fel de har!

Hundar är inte bara smarta, de är också oerhört lojala. Detta visade verkligen en hund prov på när han desperat räddade livet på sin kompis och familjemedlem.

Det var en vanlig dag hemma i familjens hus. Ingen var hemma utom de två hundarna som lekte glatt i trädgården, precis som vanligt.

En av hundarna, Luna, är 14 år gammal och har förlorat sin syn med åren. Detta skulle komma att leda till en livsfarlig situation…

I familjens trädgård finns en pool. Den har aldrig varit ett problem för hundarna innan, men den här dagen blev den en dödsfälla.

Då fångar kameran dramatiska händelsen

Familjens övervakningskamera som de har uppsatt med utsikt över poolen fångade den dramatiska händelseutvecklingen.

På filmen syns hur Luna missar att se poolen, och ramlar i…

Hund ramlar i
Foto: Youtube

Sekunden efter är familjemedlemmen Caipirinha där och gör allt för att få upp Luna igen. Men det är svårt då Luna, som inte ser så bra, mest simmar runt i cirklar.

Caipirinha är en mycket mindre hund än Luna, och han orkar inte dra upp henne. Men efter en stunds kamp så lyckas han få Luna att simma mot den grunda delen av poolen istället. Där är hon helt utmattad efter den läskiga stunden som nästan kostade henne livet…

Slutade lyckligt

Caipirinha, som en gång i tiden var en gatuhund innan han räddades av familjen, visar prov på enorm styrka och mod när han försöker dra upp sin kompis ur poolen.

Lyckligtvis slutade allt bra då Caipirinha lyckades rädda Luna. Men efter att familjen sett filmen beslutade de sig direkt för att täcka över poolen när den inte används.

Se den dramatiska filmen i spelaren nedan:

Vilken lättnad att allt slutade bra trots den obehagliga situationen. Du är verkligen en lojal hjälte Caipirinha!

Blev du också imponerad av den rådiga hunden? Dela gärna artikeln med dina vänner så att de också får se något otroligt!