Bilist ser darrande hund hopkurad på vägen – inser att den döljer något under magen när de får ögonkontakt

Det var en kall natt i Ontario, Kanada, när en bilist plötsligt såg något som fick honom att bromsa hastigt.

Längs med vägen såg han en hemlös hund. Bilisten gjorde det enda rätta och gick ut för att hjälpa hunden. Men när han närmade sig den darrande och kalla hunden, som låg i snön, insåg han snart att den inte var ensam, rapporterar The Dodo.

Vi är nog många som skriver under på att hunden är människans bästa vän. De är inte bara snälla, de är också så otroligt lojala. Historien om den här hemlösa hunden visar verkligen det.

Bilisten som kom körande stannade till när han såg att det låg en hund i snön.

Han kunde inte lämna den starkas jycken ensam i den kyliga natten så han gick närmare. Det var då han såg att hunden skyddade något.

När han tittade efter vad det var brast hans hjärta. Hunden, som själv måste ha varit ordentligt nedkyld, gjorde allt i sin makt för att värma och skydda fem små kattungar.

Bilisten tog med sig både hunden och kattungarna till ett djurhem.

– Det är verkligen hjärtevärmande, säger en talesperson för djurhemmet till The Dodo.

– Det var en väldigt kall natt så kattungarna hade fått det svårt att överleva.

Så gick det för den hemlösa hunden

Som tur var gick allt bra. Kattungarna har behandlats för löss och avmaskats. Det är ännu oklart var hunden och katterna kommer i från. Förhoppningen är att en ägare ska ge sig till känna. Om inte kommer djuren att adopteras bort.

Samtidigt konstaterar djurhemmet att ett fantastisk band skapats mellan hunden och kattungarna. Den lilla hunden har blivit som en fostermamma och tar varje chans hon får för att titta till dem och se att de mår bra.

Vilken tur att den här fantastiska hunden fanns där för kattungarna! Jag vågar inte tänka på vad som hänt om hon inte tagit hand om dem.

Dela gärna för att sprida denna solskenshistoria till dina vänner!