Bilförare hittar mystisk pitbull under sin bil – ringer efter hjälp och förstår varför han lagt sig där

En man var på väg ut till sin bil en helt vanlig sommardag 2017. Vad han skulle mötas av chockade honom.

För under bilen gömde sig en ensam, mystisk pitbull.

Mannen hade förstås ingen aning om vad hunden gjorde där – och han ringde efter djurskyddet som snabbt åkte ut till parkeringen där hunden uppehöll sig. Gåtan som behövde få ett svar var så klart – vem var han? Och vad gjorde han där?

Det visade sig vara lättare sagt än gjort att försöka få hunden att komma fram. Djurvännerna försökte med ett koppel men hunden satt stilla, även om han behöll ögonkontakten med djurräddarna från organisationen Hope for paws.

Foto: Youtube

Till slut fick dem tag i honom, och det visade sig att han hade ett chip. Det ledde i sin tur till att de kunde lokalisera hans familj. De blev själaglada över att återförenas med sin fyrfotade familjemedlem. De berättade för djurskyddet att hunden Boy hade sprungit bort i samband med firandet av USA:s nationaldag den 4 juli samma år. Boy var rädd för fyrverkerier och hade antagligen sökt skydd under den främmande bilen.

Tack och lov kunde han återförenas med sin familj – och det värmer verkligen i hjärtat att se stunden när de får kramas igen vilket fångades av filmkameran i klippet här.

Tack till er djurvänner som arbetar för att hundar som Boy ska hitta tillbaka till sina hem! Dela gärna vidare artikeln om du också vill hylla dem!