Bebis smyger in till hundmamman och valparna – flickans nästa drag berör miljontals djurvänner

Bebis smyger in till hundmamman och valparna – flickans nästa drag berör miljontals djurvänner

Flickan och hundmamman har ett mycket starkt och kärleksfullt band.
Nu gör klippet succé med miljontals visningar och det är inte svårt att förstå varför.

Först och främst är det viktigt att påpeka att vuxna har koll på sina barn när det handlar om interaktioner med husdjur.

Med det sagt: nu ska vi ta en titt på hur det gick till när en liten flicka tog sig in till familjens hundmamma en morgon förra sommaren.

Flickan, som inte kan vara mer än något år gammal, har alldeles uppenbart redan ett mycket starkt band till sitt husdjur. Hunden har nyligen blivit mamma till många valpar, och diar desamma i en hundsäng.

Försiktigt går flickan fram till sängkanten, böjer sig ner mot hundmamman och klappar henne lika ömt på huvudet. Hundmamman, som har alla sina valpar intill sig, tittar snällt upp på flickan och fyrar av ett leende.

Kärleksfulla klippet gör stor succé – miljontals visningar

Innan hon fortsätter titta på sina valpar. Flickan fortsätter att klappa sin fina hund. Det hela är mycket vackert och kärleksfullt och klippet har förstås gjort stor succé med miljontals visningar.

– Jag tycker att beröm till föräldrarna här är mer än berättigat. Titta bara på den ansträngning som lagts ner på att förbereda rummet så att hunden ska få sina valpar och känna sig trygg och säker i sitt hem. Det är uppenbart på många sätt att hon är en stor del av deras familj, skriver en tittare i en kommentar till videoklippet och fortsätter:

– Hon har fortfarande tillgång till att vara med alla människor och vice versa. Den lilla flickan kan inte bara se sin hund och sina valpar, utan hon lär sig mycket av allt arbete som hennes föräldrar lagt ner i den här familjen. Bra jobbat föräldrar.

Klippet har fått tusentals liknande, kärleksfulla kommentarer på Youtube.

– Föräldrarna borde vara stolta över att ha ett så medkännande barn, skriver en anna tittare.

– Hon beter sig som en mamma som kollar på sina barn på natten. Massor av kärlek till denna söta lilla ängel, skriver en tredje.

Här kan man se det underbara klippet:

Så himla underbart! Dela gärna vidare inlägget och sprid kärleken.