Aggressiv hund rusar mot djurvän – se nu reaktionen som får tusentals att tappa hakan
Hunden Brutus

Aggressiv hund rusar mot djurvän – se nu reaktionen som får tusentals att tappa hakan

Hunden Brutus lämnades till djurhemmet med förklaringen att han var för aggressiv för att ha hemma.

Hundtränaren Lee bestämmer sig för att möta hunden och då visar den sitt sanna jag.

När hunden Brutus kom till djurhemmet sade förra ägaren att han var för aggressiv för att ha hemma.

”Vi har bestämt oss för att överlämna Brutus. Hans beteende är okontrollerbart och vi känner oss inte trygga i huset med honom. Vi tar inte lätt på det här beslutet, men gårkvällen var hemsk och vi kan inte göra det här längre”, ska ägaren ha sagt.

Lee, från The Asher House, kallades in för att se om han skulle jobba med Burutus problematik och få honom till en tryggare och lugnare hund.

Enligt förre ägaren var Brutus extra aggressiv mot män och därför hade Lee inte någon aning om vad han skulle förvänta sig när den ilskna hunden gjorde entré i rummet.

Litade på magkänslan

Mötet hade lätt kunnat sluta i katastrof men när Brutus såg Lee visade han sitt sanna jag.

Lee studerade Brutus uppförande i detalj och insåg ganska snart att det här inte alls rörde sig om en elak hund, så i stället för att börja trilskas med den stackars hunden öppnade han sin famn och lät hunden komma till honom.

Det visade sig att hans magkänsla hade rätt. Brutus sprang genast fram för att få gosa lite och slickade Lee i ansiktet.

Lee adopterade brutus

Efter det mötet insåg Lee att Brutus var en själsfrände och att de två skulle ha roligt ihop. Han presenterade även Brutus för sin andra hund Kai och snart blev han en i familjen The Asher House.

Se mer av Brutus underbara historia i videon nedan.