Ägaren lämnar hunden ute i snön hela natten – då får grannen nog och gör det enda rätta

En kvinna i Detroit trodde inte sina ögon när hon såg en darrande hund stå bunden i grannens trädgård för några veckor sedan. Det var en kall decemberdag och snön låg tjock på marken.

Hur kunde grannen bara lämna sin hund där i kylan?

Som tur var bestämde hon sig för att ingripa. Men hon var inte beredd på hur grannen skulle reagera.

Kvinnan ville inte själv konfrontera sin granne utan valde att ringa en djurorganisation i området.

Theresa Sumpter från Detroit Pit Crew Dog Rescue tog emot samtalet och åkte genast ut till huset.

Den stackars hunden hade då redan varit ute i en hel natt och darrade av kyla. Hon höll upp sina tassar i luften för att skydda dem från den kalla snön.

Detroit Pit Crew Dog Rescue

Personalen från organisationen knackade på hos ägaren och förklarade att deras behandling av hunden var djurplågeri. Det är dessutom olagligt att ha hunden ute över natten när det är minusgrader. De bad att få omhänderta hunden.

Men ägare vägrade först att lyssna på dem. Istället stängde personen in sig i huset och väntade på att de skulle gå därifrån.

Men efter lite övertalning från grannen, samma person som hade ringt djurorganisationen, så gick ägaren med på att lämna ifrån sig hunden.

Detroit Pit Crew Dog Rescue

Hunden var otroligt tacksam över att slippa den kalla snön. Hennes tassar var svullna och frostbitna efter den långa natten utomhus. Annars var hon okej.

Detroit Pit Crew Dog Rescue

Hunden fick spendera en natt hos veterinären innan hon var redo att komma till sitt nya fosterhem. Hon har nu fått namnet Blizzard.

Blizzard mår nu bättre än någonsin. Hon har fått nya vänner i sitt fosterhem och behöver aldrig vara bunden utomhus på vintern igen.

Detroit Pit Crew Dog Rescue

Stort TACK till grannen som ingrep och såg till att Blizzard fick ett nytt hem!