Ägare vägrar avliva valp utan framben – 5 år senare har hunden växt upp till en skönhet

Ägare vägrar avliva valp utan framben – 5 år senare har hunden växt upp till en skönhet

Valpen Nubby föddes utan framben.
Den stackars hunden var bara fyra timmar gammal när veterinären sa att det förmodligen skulle vara det bästa att avliva honom.
Nubbys ägare tog dock ett avgörande beslut.

Nubby fick en tuff start i livet. Han föddes utan framben och hade svårt att komma fram till sin mamma för att amma. Hans mamma accepterade honom, men Nubbys syskon knuffade bort honom så att han inte kunde äta.

Ovanpå det tyckte veterinären att det var bäst om Nubby fick somna in. Då var den lilla valpen bara fyra timmar gammal.

Men Lou Robinson, från Texas, som tillsammans med maken Mark har adopterat och tagit hand om hemlösa och oönskade hundar under hela sitt liv, ville något annat.

Foto: Lou Robinson / Facebook

De bestämde sig snabbt för att trotsa veterinärens förslag och ta hand om Nubby själva. Nubby följde efter Lou hem. Där vakade hon och hennes man över hunden dygnet runt. De gav honom kärlek, trygghet och mat via en flaska.

Till en början såg det ut som att Nubby mådde bra.

– Hans ögon öppnades, hans öron utvecklades. Man kunde höra honom skälla, han kunde lukta och känna igen röster, säger Loui Robinson till The Dodo.

Sedan började saker förändras.

När Nubby var nästan en månad gammal började han plötsligt nysa. Han kunde inte bajsa längre och små bubblor kom ut ur näsan.

Foto: Lou Robinson / Facebook

Efter en röntgen visade det sig att något var fel med Nubbys matstrupe. Nubby fick antibiotika och placerades i en inkubator.

Situationen verkade allvarlig – men Nubby visade sig ha en vilja och kämparanda som var utöver det vanliga.

Han gav inte upp. Han stred. Och så länge han hade chansen att få ett bra liv kämpade hans fosterföräldrar för att ge honom den möjligheten.

Lyckligtvis blev Nubby bättre med tiden. I dag, fem år senare, har den här underbara lille valpen visat att han är en riktig överlevare.

Visst, livet har inneburit vissa utmaningar för Nubby, men han har visat en hel värld att allt är möjligt. Dessutom har familjen Robinson skapat sin egen Facebook-sida så att folk kan följa hans äventyr.

Att döma av uppdateringarna och bilderna som publicerats nyligen mår Nubby bättre än någonsin.

Han har vuxit upp till en stark hund. Han gillar att leka och han verkar nyfiken på livet och allt det erbjuder. Han har till och med en egen liten rullstol, vilket gör det lättare för honom att ta sig runt och leka.

Nubby är en sann inspirationskälla! Även om han inte är som alla andra, är han ett bevis på att det inte spelar någon roll att vara annorlunda.

Foto: Lou Robinson / Facebook

Veterinären tyckte att han borde avlivas, men med hjälp av Lou och Mark har Nubby visat att allt är möjligt.

Dela för att hylla denna fantastiska hund och tack Lou och Mark för det fantastiska jobb de har gjort!