Äcklet försöker locka med sig 10-årig flicka – inser inte att hennes hund ser allt

Jag vet människor som tror att djur bara är finns till för nöjes skull, att hundar är enkla varelser som inte förstår mycket.

Men så fel de har! När min make åker på en affärsresa, är våra katter oroliga tills han återvänder. Husdjur är inte enkla varelser! De är komplexa, med en mängd olika känslor, precis som oss.

Bara för att de inte kan prata med oss ​​betyder det inte att dessa känslor inte är där!

Våra djur är faktiskt de mest hängivna och lojala av alla följeslagare – läs bara denna historia från verkligheten och du förstår vad jag menar.

Google Maps

Det var som vilken dags som helst när denna lilla 10-årig flicka var ute och rastade sin hund på eftermiddagen i Heather Glen, Virginia.

Men snart skulle hon bli offer för ett skrämmande försök kidnappning. En stor man plötsligt närmade henne och drog brutalt i hennes arm.

Enligt myndigheterna försökte mannen få med sig den lilla flickan. Lyckligtvis kom flickans lojala hund till hennes räddning och försvarade sin ägare. Hunden bet omedelbart kidnapparen, vilket var tillräckligt för att äcklet skulle lägga benen på ryggen och springa iväg.

Han flydde från bostadsområdet och polisen söker fortfarande den misstänkte, skriver The Prince William County Police Department.

Polisen vill inte gå ut med namn och bild på flickan och hennes hund, av respekt för de inblandade.

Pixabay

Men alla är överens om att det var hennes modiga och snabbtänkta hund som förhindrade kidnappningen. Polisen hyllar också den heroiska insatser av hunden.

”Vid ungefär 15:50, var offret, en 10-årig flicka, enligt uppgift ute rastade sin hund i Heather Glenn Ct i Woodbridge, när en okänd man närmade sig henne och tog tag i hennes arm. Offrets hund bet den misstänkte som sedan släppte henne och flydde till fots. Poliser och hundpatrull kontrollerade området. Den misstänkte har inte hittats. Offret skadade sig inte. Undersökningen fortsätter”, skriver polisen i ett pressmeddelande.

Det är inte ovanligt att hundar kan vara extremt beskyddande gentemot sina ägare, särskilt när de inte kan försvara sig, som barn. Den som är ett potentiellt hot och aggressiv mot husse eller matte kommer med största sannolikhet att få en reaktion från hunden.

Så därför kanske du inte blir förvånad när du hör hundens reaktion – men hans handlingar förblir heroiska ändå! Kidnappningar av barn är lyckligtvis inte speciellt vanligt, men när det händer är det en ofattbar tragedi och oro som drabbar de anhöriga.

Pixabay

Lyckligtvis hindrade denna hund detta, genom att kliva in och försvara sin ägare. En sann fyrbent hjälte!

DELA detta på Facebook med dina vänner och familj om du också vill hylla denna modiga vovve!

SaveSave