2 främmande hundar rusar mot varandra i affären, då tittar ägarna i deras öron och inser sanningen

Vissa tror att hundar har dåligt minne, och att de glömmer bort sina ägare och sin familj om de inte träffar dem på länge.

Men dessa människor kunde inte ha mer fel.

Det är dessa hundar ett tydligt bevis på. Läs den otroliga historien här nedan.

Pam Corwin var och handlade i den lokala butiken när hon plötsligt såg något som fångade hennes uppmärksamhet.

Två identiska hundar rusade mot varandra och hälsade lyckligt. Det såg ut som att de känt varandra hela livet.

Men när Pam gick närmare och pratade med hundarnas ägare fick hon veta att de aldrig träffats förut. Hundarna var främlingar för varandra.

Men varför agerade de som att de träffat sin bästa kompis?

Adopterades från Ryssland

Varken Pam eller hundarnas ägare förstod någonting först. Men sen började de prata med varandra om hundarnas bakgrund och upptäckte ett otroligt sammanträffande.

De hade både adopterat sina hundar från Ryssland för ett år sedan. De hade till och med flugits över till USA med samma plan.

Hade identiska tatueringar

Båda hundarna hade tatueringar i öronen som visade var de kom ifrån – och ägarna upptäckte till sin förvåning att märkningarna var identiska. Hundarna var syskon!

Trots att de gått ett år sedan de skildes åt kände de igen varandra ögonblickligen när de sågs i affären. De måste ha haft en väldigt fin relation innan, med tanke på hur glada de blev över att se varandra.

Pam filmade händelsen och la ut videon på Facebook. Närmare 3 miljoner har nu sett filmen. I en kommentar till videon berättar hon att återföreningen pågick i över en en halvtimme och hundarnas ägare bytte nummer, så förhoppningsvis var det inte sista gången de träffades.

Här nedan kan du se hundarnas återförening:

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpjcorwin%2Fvideos%2F10216277151785383%2F&show_text=0&width=560″ /]

Den här filmen gjorde mig så GLAD! Hundar är så kloka och glömmer inte sin familj i första taget. 

Det är verkligen ett mirakel att de sågs igen, och jag hoppas att de får träffas mycket framöver. Dela historien vidare om du också blev glad!