2-åriga flickan vill lära hunden ett trick: Kolla nu in bedårande slutresultatet

Alla människor som vuxit upp med en hund minns familjens första som om det var i går. För mig hette hunden Molle och var en liten, lat men älskvärd bichon frisé. När jag var i 3-årsåldern kunde jag ge mig på att lära Molle nya tricks. Jag lyckades inte alltid, men när det väl blev succé: Vilken känsla det var! Mina föräldrar har berättat för mig hur strålande glad jag blev v a r j e gång.

För den här 2-åriga flickan är hunden en grand danois. Och deras relation kommer onekligen bli ett minne för livet.

 

Barn älskar att härma vuxna. Oavsett om det gäller att matlagning eller dammsugning. Det ger dem en känsla av samhörighet och gemenskap. I det aktuella ögonblicket är det en liten 2-årig flicka som sett hur hennes föräldrar lekt med familjens grand danois. Hon tyckte följaktligen att det var hennes tur att leka med familjens hund – precis som hennes föräldrar gjort.

Flicka, Grand Danois, trick.
Foto: Rumble.

Vill lära hunden ett ”nytt” trick

Den 2-åriga flickan gör således som hennes föräldrar. Hon vill ge deras fyrbenta älskling en godis, men inte utan att hunden gör som hon säger. Hon är flitig i sitt uppmanande och säger gång efter annan: ”Sitt, sitt, sitt”.

Flicka, Grand Danois, trick.
Foto: Rumble.

Reaktionen när det lyckas? Oslagbar!

Så klart, eftersom den här hunden är ett under av omtänksamhet och uppfostran, gör också hunden som flickan säger. Hon blir alldeles till sig som bara barn kan bli och fnittrar högljutt. Hon är så glad över att ha lyckats.

Och jag är tämligen säker på att hon blir en djurvän för livet efter alla härliga ögonblick med familjens hund.

Kolla in klippet i spelaren här nedanför.

Precis så här ska relationen mellan djur och människor vara. Kärleksfull, omtänksam och lekfull. Jag är övertygad om att den här flickan blir en riktig hundälskare, och en dag skaffar en fyrbent vän till hennes framtida familj.

Gilla och dela om du känner samma sak!